Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сме, ама па кога ќе ја видиш и конкуренцијата на што спадна… why not?Koja banter ekipa e Roma, ke se borele za skudeto…
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Генијалецот” не го сакаше Мхтаријан! Играчот што може пет позиции да игра, и што со една нога врзана е подобар од 9 сакати што моментално ни се прв тим!Ама мурињо е класа тренер, рамо до рамо со Анчелоти![]()
Рома дно ќе пробие на очекувањата од нив.

А што убаво едно време си садеа дрва на мирот пред утакмица наместо да се курчат како сегаОна што го направи Хакан вчера е жива срамота и тотално неспортски потег. Тоа што Тео е гомно и покварен играч не значи дека не треба да пружиш рака пред почеток на меч, колку и да било ради реда истото. Но, веќе кога не си пружил рака и си се исељачил биди фраер и на терен докажи го тоа, односно помочај го и Тео и Милан, а не да бидеш најслаб поединец на терен кој цел меч го играше со посер во гаќи. Разбирам дека дел од играчите на двата тима се замерени ради све што се деси лани, и тоа е скроз океј зашо треба да се има ривалство и да има искри на секое дерби, ама со непоздравување се испраќа грешна порака на многу деца и луѓе што гледаат фудбал и општо неубав гест е тоа. Вака сам си праи лошо, сеа уште поише ќе го дупат, оправдано и заслужено.

Јуве и Интер ги отпишавте од титула после 5 кола, еве сега и Рома ради поразов од Удине е отпишана. Се очекува кикс на Милан следно коло и да може раат Наполи шампион да го правиме конечно.
Па добро, не му е толку лоша изјавата, само после "Considering everything we created, we probably deserved a draw" требало да каже: but overall we don't deserved anything. У право е дека не смеат да си дозволат такви голови, не ме зезај 2 и 3 гол беа срамота, Жиру сам во 16ник покрај 3ца наши дефанзивци кои го гледаат, за третиот гол место Леао да го чуваат они се судрија и го оставија.“We scored two wonderful goals, but conceded three that we absolutely cannot afford, we should not concede, especially not in a derby. At the end we lost,” Inzaghi said yesterday.
“Considering everything we created, we probably deserved a draw"
![]()
На што дроги е овја бе?![]()
На тешки дроги е. Ко кој знае што голови да дадоа они па wonderfull goals биле. На Милан головите ако лесно можеле се одбегнат ондак што да кажеме за тие на Интер. За првиот немаше никој позади, плус Брозович му избега на CDK кој заспа малце, а за вториот калабрија остави дупка, а и не дека Томори имаше подобра реакција.“We scored two wonderful goals, but conceded three that we absolutely cannot afford, we should not concede, especially not in a derby. At the end we lost,” Inzaghi said yesterday.
“Considering everything we created, we probably deserved a draw"
![]()
На што дроги е овја бе?![]()

Сега ќе му помогнеме да го најде.Дечково си го изгубил компасот![]()
Да да слаб гол тој на Брозовиќ откако Лаутаро 5 минути на грб ги држеше црнчињата а Броз 40 метри исшпринта сам. Немало никој позади.На тешки дроги е. Ко кој знае што голови да дадоа они па wonderfull goals биле. На Милан головите ако лесно можеле се одбегнат ондак што да кажеме за тие на Интер. За првиот немаше никој позади, плус Брозович му избега на CDK кој заспа малце, а за вториот калабрија остави дупка, а и не дека Томори имаше подобра реакција.
Ама добро тие биле прекрасни голови , а овие на Милан не смеело се примат. Во каков свет на илузија живеат не знам.
Супер оправдување за една одбрана во професионален спорт.