Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Koja banter ekipa e Roma, ke se borele za skudeto…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Сме, ама па кога ќе ја видиш и конкуренцијата на што спадна… why not?
Автоматски споено мислење:

Ама мурињо е класа тренер, рамо до рамо со Анчелоти :pos:
“Генијалецот” не го сакаше Мхтаријан! Играчот што може пет позиции да игра, и што со една нога врзана е подобар од 9 сакати што моментално ни се прв тим!
Ете сега со Матич нека игра средина!

“We scored two wonderful goals, but conceded three that we absolutely cannot afford, we should not concede, especially not in a derby. At the end we lost,” Inzaghi said yesterday.

“Considering everything we created, we probably deserved a draw"
:pos: :pos:

На што дроги е овја бе? :icon_lol:

Она што го направи Хакан вчера е жива срамота и тотално неспортски потег. Тоа што Тео е гомно и покварен играч не значи дека не треба да пружиш рака пред почеток на меч, колку и да било ради реда истото. Но, веќе кога не си пружил рака и си се исељачил биди фраер и на терен докажи го тоа, односно помочај го и Тео и Милан, а не да бидеш најслаб поединец на терен кој цел меч го играше со посер во гаќи. Разбирам дека дел од играчите на двата тима се замерени ради све што се деси лани, и тоа е скроз океј зашо треба да се има ривалство и да има искри на секое дерби, ама со непоздравување се испраќа грешна порака на многу деца и луѓе што гледаат фудбал и општо неубав гест е тоа. Вака сам си праи лошо, сеа уште поише ќе го дупат, оправдано и заслужено.
А што убаво едно време си садеа дрва на мирот пред утакмица наместо да се курчат како сега :(
1662337007981.jpeg

gl7v6ih1xtn31.jpg

Јуве и Интер ги отпишавте од титула после 5 кола, еве сега и Рома ради поразов од Удине е отпишана. Се очекува кикс на Милан следно коло и да може раат Наполи шампион да го правиме конечно.

Јуве и Интер ги отпишавте од титула после 5 кола, еве сега и Рома ради поразов од Удине е отпишана. Се очекува кикс на Милан следно коло и да може раат Наполи шампион да го правиме конечно.

Juve ne ni bil napisan, Inter nikoj ne go otpisuva, kolku i da igrame kurot nie Inter ima odlicna ekipa i relativno sirok sostav, vakvi mini krizi ke ima i Milan, ocekuam tesna bitka megu Milan i Inter kako lani. Roma nz ni koj ja sumira za da bide sampion.

1629617596-axtqbsrsdkfnvyrvilc7-fotogramma.jpg
Замина во Интер дека Милан ретко добивал дерби.
Еве како е веќе втора година во Марсеј без добиено дерби.

“We scored two wonderful goals, but conceded three that we absolutely cannot afford, we should not concede, especially not in a derby. At the end we lost,” Inzaghi said yesterday.

Па добро, не му е толку лоша изјавата, само после "Considering everything we created, we probably deserved a draw" требало да каже: but overall we don't deserved anything. У право е дека не смеат да си дозволат такви голови, не ме зезај 2 и 3 гол беа срамота, Жиру сам во 16ник покрај 3ца наши дефанзивци кои го гледаат, за третиот гол место Леао да го чуваат они се судрија и го оставија.

На тешки дроги е. Ко кој знае што голови да дадоа они па wonderfull goals биле. На Милан головите ако лесно можеле се одбегнат ондак што да кажеме за тие на Интер. За првиот немаше никој позади, плус Брозович му избега на CDK кој заспа малце, а за вториот калабрија остави дупка, а и не дека Томори имаше подобра реакција.

Ама добро тие биле прекрасни голови , а овие на Милан не смеело се примат. Во каков свет на илузија живеат не знам.

Имаше некој изјавено: "Да, Интер можеше да израмни, но не заслужи".

Мислам дека тука е целата поента. Сега може да се воду муабет за тоа што е заслужено и никогаш да не се сложиме.

За Инзаги треба да биде проблем што Интер беше надигран, а не да се вади на некои епизоди.

На тешки дроги е. Ко кој знае што голови да дадоа они па wonderfull goals биле. На Милан головите ако лесно можеле се одбегнат ондак што да кажеме за тие на Интер. За првиот немаше никој позади, плус Брозович му избега на CDK кој заспа малце, а за вториот калабрија остави дупка, а и не дека Томори имаше подобра реакција.

Ама добро тие биле прекрасни голови , а овие на Милан не смеело се примат. Во каков свет на илузија живеат не знам.
Да да слаб гол тој на Брозовиќ откако Лаутаро 5 минути на грб ги држеше црнчињата а Броз 40 метри исшпринта сам. Немало никој позади. :D Супер оправдување за една одбрана во професионален спорт.
А и плус било тоа што Броз му избегал на ЧДК кој дремнал малце, на сред утакмица.
Вториот гол дупли пас, центаршут, слабо, не фудбалски.

Сепак вреди да се спомне голот на Жиру кој со лева си шутна у десна и влезе у гол. Истотака и првиот после страшната асистенција на Брозовиќ за Тонали и парадата на Ханда у место.

Третиот е веќе нешто друго, ама тука ќе го искористам твоето фрапантно оправдување, Де Фрај остави дупка, Бастони заспа малце а и не дека Шкринијар имаше подобра реакција.

Ментални муабети а пред 3 дена како бајчиња бевте тука, ама Интер ќе нема оправдување кмеее кмеее на Милан составот е млад.

Ај сеа за сите изјави ќе се глупираме овде. Сосема у ред е изјавата на Инзаги. Имал он и поглупи изјави после порази.

Еве ај кажи дали нормална професионална екипа треба да си ги дозволи головите што ги прими Интер?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom