Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Де Рон исто доби два жолти на Рома-Аталанта сукцесивно.

Ти водиш ваков муабет константно од почеток на сезоната до сега, мене ми беше муабетот повеќе за другите кои се држеа до поинаков наратив, а сега релативизираат. Да земе некој да ги цитира како ти овие од Јуве, ќе се види убаво.

Иако и ти го ублажуваш малку евентуалниот неуспех. :D

Кој се бе тие другите што цело време од околу ги кажуваш? Јас колку што знам Фан Клуб Интер беше ептен песимистичен на почеток од сезона.
Па уште Инзаги фанс... :unsure:
Ако мислиш на мене, можам да ти дадам цитат од Октомври каде имам пишано дека битката за скудетото ќе биде помеѓу Наполи, Интер и Милан и дека меѓусебни дуели ќе решаваат. Нормално е ако иам и сменето малку наратив, и во моменти на возбуда да сум типувал на сигурна титула. До душа до пред натпреварот на Милан со Лацио речиси бев сигурен дека Милан ќе киксне и Интер ќе искористи ама Милан ме изненадија максимално последните три кола па сега шансите според мене за титула се 80-20 ама тоа не значи дека сезоната ќе биде катастрофална.

Ме заебаваш така?
Многу случаеви има во текот на сезоната, дури и во Серија А. Без разлика дали е жолт па втор жолт или жолт, па директен црвен.

Проблемот е што ја релативизирате ситуацијата, а на пример тоа да го направеше Рабио ќе кукавте на велико дека Интер е оштетен и дека клучно е влијанието врз резултатот.
Има случаеви каде после жолт играчот се расправа со судијата, го вреѓа, претерува со реакцијата и добива втор жут односно црвен. Тука Броз не се ни кара кај судијата, не ни има играч на Јувентус што би го извел фаулот одма. У истата секунда коа Валери му покажува жут одалечен 10 метри од него овој ја рога у воздух и глеа кон своите играчи.

Точно дека можеше да му покаже црвен. Со твои зборови, баш ме интересира изјавата на Валери ако го прашале за ова, сигурно вака ќе објасни.
Ова ти е слично ко рандом играч што пуца на гол секунди после свиреж, па поминува без опомена.

Пак ќе кажам, можеше да му покаже втор жут.

А за релативизирање, вас ви нема рамни, поготово на тебе. Пошто први сте да исправате криви дрини.
Сеа го признавате непостоечкиот пенал над Квадрадо, лани очи ќе ни истеравте за истиов муабет. :D
Автоматски споено мислење:

Де Рон исто доби два жолти на Рома-Аталанта сукцесивно.
Мхм, за карање и бунење кај судијата.

@Filip Telford ти рече вака:

И сам си свесен дека во Европа не постои судија што дава два жути у иста секунда. Јас барем не се сеќавам на ваков пример а имало доста ситуации кога заслужувале да покажат во вакви ситуации.

а сега велиш вака:

Мхм, за карање и бунење кај судијата.

Значи постојат судии во Европа (конкретно во Италија) кои доделиле 2 жолти во иста секунда, небитно за која причина. Прво рече дека не познаваш таков пример, воопшто.

Добија смешен пенал и на Брозович све му беше прогледано низ прсти.

Нека се радуваат ама и нека паметат за следната сезона да не биде плачки по темиве, и како беше она, campionato falsato.

Јувенташиве сакаат сопствениот срам од немањето поима у фудбал да го прикријат со наводна судиска кражба, црвен картон, непостоечки пенал бла бла.

Вчера беа упропастени у фудбал, освен тие 4-5 минути коа имаа блиц криг и постигнаа 2 гола.
И Дибала ги минира малце. :D

Влаховиќ, за негово добро е да престане да се умислува дека е Ван Бастен и да се приземји малце, пошто нема поима и брзо ќе изгори со такво понашање. Лингурче класично, плаче у дуели, симулира, лаже, бара картони за обичен машки дуел. Не учествува у нападите, има проблем со реализација и по фаца му се гледа дека му е тешко ради тоа иако сака да го сокрие со некои гестикулации ко онаа вчера кога Хандановиќ му одбрани чист зицер, па покажува со рацете демек смирено, ја имам утакмицава, следната е гол... а следната го погоди Сарма у фаца при чист зицер еден на еден со голман, среќа му се одби у нога и даде гол. Па се истури на прославата со 8 различни прослави.

Де Лихт од друга страна по не знам кој пат покажува дека е еден од најголемите флопови што дошле у лигава и еден од најпреценетите играчи во свет. Само што за такво нешто да признаат, храброст сеуште немаат розевите весници. Па уште капитен ќе бил у Јувентус.
На крај ќе испадне у право тој еден скаут од Манчестер Јунајтед што одбил да го купи од Ајакс со образложение дека е дебелко, киксер со спори реакции и рефлекси, и нема да дочека дугачка фудбалска кариера.
Ако мислат да градат одбрана околу него, нека им е со среќа. Штопер ко Киелини никад нема да биде.

Изедначени во сите фудбалски параметри ама Интер го упропастил на Јувентус, во ред е, последниве два месеци се шлепате на судиска помош, нека ви е со среќа до крај на сезона, а за следната ќе правиме муабет.

Изедначени во сите фудбалски параметри ама Интер го упропастил на Јувентус, во ред е, последниве два месеци се шлепате на судиска помош, нека ви е со среќа до крај на сезона, а за следната ќе правиме муабет.
Покер изедовте бе. Зеро титули. :pos: :pos:
Ќе праиме муабет бе важи, да не биде само како и оваа сезона другарти што најавуваше Скудето а на Интер борба за Европа, за сеа да се крие како починат и да се бламира у фан клуб.
Засрамете се малце.

А од друга страна па и не се засрамувајте пошто уживам да пијам јувенташки солзи полни критики ЗА СУДИИТЕ. Милина.

Машки дуелии, сигурноо , а тие над Лаутаро (вчера) и Џеко(првата утакмица у лига) па и Дамфриз (втората у лига) не беа ни машки туку беа Лезбејски дуели. 500 пенали ви дадоа сезонава против Јуве сите чисти според Лезбејскиот критериум на интерашкиве, а од друга страна му се ругаат на Влахович кој што беше шутиран од Де Вриј и од Шкриниар. Беај бе

Машки дуелии, сигурноо , а тие над Лаутаро (вчера) и Џеко(првата утакмица у лига) па и Дамфриз (втората у лига) не беа ни машки туку беа Лезбејски дуели. 500 пенали ви дадоа сезонава против Јуве сите чисти според Лезбејскиот критериум на интерашкиве, а од друга страна му се ругаат на Влахович кој што беше шутиран од Де Вриј и од Шкриниар. Беај бе
Збори за лезбејски дуели, а притоа Влахович бил шутиран според него. (y)

...хохохохорилаЗ! :pos:

Брат, како е да примиш четири комада од циркузантски тим? За @Filip Telford прашувам. :kafence:
Зафатен е со кликање реклами за 30 центи од 7540 клика и правење видеа што ги прикачува на големиот ТхеТрамп акаунт на вимео. Секако смешни видеа што ги користат ретардираните фан страни на Јувентус за да се глупираат на интернетот и да им се смее светот.

Јувенташкиот Панче Малдини е овој горилово. А ништо чудно и да е Славчо Сани химселф.
Таа епска будала каква нема на планетава. :pos: :pos: :pos:

...хохохохорилаЗ! :pos:

Брат, како е да примиш четири комада од циркузантски тим? За @Filip Telford прашувам. :kafence:

Зафатен е со кликање реклами за 30 центи од 7540 клика и правење видеа што ги прикачува на големиот ТхеТрамп акаунт на вимео. Секако смешни видеа што ги користат ретардираните фан страни на Јувентус за да се глупираат на интернетот и да им се смее светот.

Јувенташкиот Панче Малдини е овој горилово. А ништо чудно и да е Славчо Сани химселф.
Таа епска будала каква нема на планетава. :pos: :pos: :pos:
Шо ми е мило вака шо си имате комплекси и со душа чекавте да се закачам у темава, ама се случи обратното :pos: Спиев до 11 часот, го дрвав куров до 15:00, па си возев 40km точак и сега ќе си гледам Евровизија.

За утре ако ве занима како ќе го поминам денов, ќе ви споделам... само спомнете ме.

Ајде сега одете да си легнете, касно ви е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom