Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Машки дуелии, сигурноо , а тие над Лаутаро (вчера) и Џеко(првата утакмица у лига) па и Дамфриз (втората у лига) не беа ни машки туку беа Лезбејски дуели. 500 пенали ви дадоа сезонава против Јуве сите чисти според Лезбејскиот критериум на интерашкиве, а од друга страна му се ругаат на Влахович кој што беше шутиран од Де Вриј и од Шкриниар. Беај бе
takae bratmi ova e vistinski fudbal i duel vaka treba dase igra ;)

06a2d8faad55566f4b79658f3ef84a55-99776-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

takae bratmi ova e vistinski fudbal i duel vaka treba dase igra ;)

06a2d8faad55566f4b79658f3ef84a55-99776-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

BratTI staj slika i od Korea koa go udirase Kvadrado na nekolku navrati bez topka.. a isto i od kolenoto na Shkrinar u kicma na Vlahovic na utakmicata pred eden mesec u liga.. mene me mrzi da baram ama ti imas vreme za site nas tuka :)

Една од најзабавните работи во светот на фудбалот воопшто е кога навивачи на Јувентус кукаат за судиски одлуки.
Eдна од најдебилните изјави во светот на фудбалот е дека некој не смее да кука на судиски одлуки затоа што е навивач на одреден тим. значи после ова, следна сезона грабеж да им се деси на Интер не смеат уста да отворат?

Спиев до 11 часот, го дрвав куров до 15:00, па си возев 40km точак и сега ќе си гледам Евровизија.
И тоа е се што човек треба да знае за тебе :kafence:

нека се врати Палермо, ја ги вратив на фм 21 у прва лига. Ама заеби тоа, време е за викенд, време е Милан да ја згази Аталанта.. не знам зошто но имам некој осет дека ќе има пенал за Милан, одамна немало, редно е сега.. или некој црвен за Аталанта. Доста беше све за Интер пеналите :pos:

нека се врати Палермо, ја ги вратив на фм 21 у прва лига. Ама заеби тоа, време е за викенд, време е Милан да ја згази Аталанта.. не знам зошто но имам некој осет дека ќе има пенал за Милан, одамна немало, редно е сега.. или некој црвен за Аталанта. Доста беше све за Интер пеналите :pos:
Немој така сега Џонтра ќе ти изреагира со тажно смајли

3 работи кој Милан не го прави фаворит против Аталанта( очекувам победа на Аталанта )
Немат победа дома против нив више 10 меча
Орсато судија , и со него немат победа више 10 меча
Се вратил Запата во тимот на Аталанта
п.с Интересно и Аталанта тренинзите ги имат на затворена врата , исто како и Верона ,мислиш дека за финале лига шампиони се спремат

3 работи кој Милан не го прави фаворит против Аталанта( очекувам победа на Аталанта )
Немат победа дома против нив више 10 меча
Орсато судија , и со него немат победа више 10 меча
Се вратил Запата во тимот на Аталанта
п.с Интересно и Аталанта тренинзите ги имат на затворена врата , исто како и Верона ,мислиш дека за финале лига шампиони се спремат
Секако натпревар на домашен терен тимот кој е на прво место и во одлична форма против тим кој игра топло ладно не е фаворит. Ама добро според тебе Милан немаше ни 4 место да освои така да...

Спиев до 11 часот, го дрвав куров до 15:00, па си возев 40km точак и сега ќе си гледам Евровизија.
А не фати да поработиш тоа со кликањето да го направиш милионот? Ебати претприемачот ебати што вози точак 40км, а дома го чека работа со кликање.

А не фати да поработиш тоа со кликањето да го направиш милионот? Ебати претприемачот ебати што вози точак 40км, а дома го чека работа со кликање.
Не ме цитирај за глупости, оди копај бунари со тетин ти.

Не ме цитирај за глупости, оди копај бунари со тетин ти.
Како е денес агендата гохохохорилаз, ќе се клика ли? Ајде вчера пропуштивме, ама денес е денот да се направи милионот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom