Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти водиш ваков муабет константно од почеток на сезоната до сега, мене ми беше муабетот повеќе за другите кои се држеа до поинаков наратив, а сега релативизираат. Да земе некој да ги цитира како ти овие од Јуве, ќе се види убаво.
Иако и ти го ублажуваш малку евентуалниот неуспех.![]()
Има случаеви каде после жолт играчот се расправа со судијата, го вреѓа, претерува со реакцијата и добива втор жут односно црвен. Тука Броз не се ни кара кај судијата, не ни има играч на Јувентус што би го извел фаулот одма. У истата секунда коа Валери му покажува жут одалечен 10 метри од него овој ја рога у воздух и глеа кон своите играчи.Ме заебаваш така?
Многу случаеви има во текот на сезоната, дури и во Серија А. Без разлика дали е жолт па втор жолт или жолт, па директен црвен.
Проблемот е што ја релативизирате ситуацијата, а на пример тоа да го направеше Рабио ќе кукавте на велико дека Интер е оштетен и дека клучно е влијанието врз резултатот.
Мхм, за карање и бунење кај судијата.Де Рон исто доби два жолти на Рома-Аталанта сукцесивно.
И сам си свесен дека во Европа не постои судија што дава два жути у иста секунда. Јас барем не се сеќавам на ваков пример а имало доста ситуации кога заслужувале да покажат во вакви ситуации.
Мхм, за карање и бунење кај судијата.
Покер изедовте бе. Зеро титули.Изедначени во сите фудбалски параметри ама Интер го упропастил на Јувентус, во ред е, последниве два месеци се шлепате на судиска помош, нека ви е со среќа до крај на сезона, а за следната ќе правиме муабет.
Не бе?! Кој би рекол...Не сум нормален дефинитивно.
...хохохохорилаЗ!Гохохохохохохо...
...wait for it...
Збори за лезбејски дуели, а притоа Влахович бил шутиран според него.Машки дуелии, сигурноо , а тие над Лаутаро (вчера) и Џеко(првата утакмица у лига) па и Дамфриз (втората у лига) не беа ни машки туку беа Лезбејски дуели. 500 пенали ви дадоа сезонава против Јуве сите чисти според Лезбејскиот критериум на интерашкиве, а од друга страна му се ругаат на Влахович кој што беше шутиран од Де Вриј и од Шкриниар. Беај бе
Зафатен е со кликање реклами за 30 центи од 7540 клика и правење видеа што ги прикачува на големиот ТхеТрамп акаунт на вимео. Секако смешни видеа што ги користат ретардираните фан страни на Јувентус за да се глупираат на интернетот и да им се смее светот....хохохохорилаЗ!
Брат, како е да примиш четири комада од циркузантски тим? За @Filip Telford прашувам.![]()
...хохохохорилаЗ!
Брат, како е да примиш четири комада од циркузантски тим? За @Filip Telford прашувам.![]()
Шо ми е мило вака шо си имате комплекси и со душа чекавте да се закачам у темава, ама се случи обратнотоЗафатен е со кликање реклами за 30 центи од 7540 клика и правење видеа што ги прикачува на големиот ТхеТрамп акаунт на вимео. Секако смешни видеа што ги користат ретардираните фан страни на Јувентус за да се глупираат на интернетот и да им се смее светот.
Јувенташкиот Панче Малдини е овој горилово. А ништо чудно и да е Славчо Сани химселф.
Таа епска будала каква нема на планетава.![]()
![]()
![]()