Трибиани
Ванда Вештерката
Фала Милан![]()
Не знам колку е за фала ама пак треба да сте свесни каква финансиска катаклизма ви се спрема ако не одите ЛШ на корона кризата...како што дава Јувентус огромни плати уште ова му фали.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала Милан![]()
Не знам колку е за фала ама пак треба да сте свесни каква финансиска катаклизма ви се спрема ако не одите ЛШ на корона кризата...како што дава Јувентус огромни плати уште ова му фали.....
За ова се слагаме, се најлошо треба да му се деси на тој умрен лоповски мизерен клуб.А пак да не не заслужија катаклизма да им се деси?
Свесен си дека требаше да го сменат Пирло уште во Декември и дека со евентуално ЛШ ќе остани уште? Дека потребен е шамар па Макар и толкав размер за Ањели да се спушти на земја малце и да се фокусира дома а не со Супер Лига глупости 2 години да умара. И ред др глупости....Нека се деси на секој клуб му завршува ерата, ние сме единствениот кој сам се погрижи побрзо да се случи и сам си го тргнал пиштолот. Ако е ова е тоа што е потребно за тотален рестарт и повторно здрав корен so be it. Таа огромната плата е 80% Роналдо.Не знам колку е за фала ама пак треба да сте свесни каква финансиска катаклизма ви се спрема ако не одите ЛШ на корона кризата...како што дава Јувентус огромни плати уште ова му фали.....
За ова се слагаме, се најлошо треба да му се деси на тој умрен лоповски мизерен клуб.
Лично и мене ме вадат од такт ваквите муабети ама дека не се мести... Динамо Загреб вс Лион е најнаместената утакмица у историја кога тепаше Лион 1-8 ако не сум грешка и кога голманот на Динамо се смееше и пушташе голови.Мене ме чуди како не си станал милионер до сега.
BTW, Год модот на Џенова и Болоња:
Болоња
2015-16 срамота е да пуштам, една победа на последните 13 натпревари.
Џенова:
Лично и мене ме вадат од такт ваквите муабети ама дека не се мести... Динамо Загреб вс Лион е најнаместената утакмица у историја кога тепаше Лион 1-8 ако не сум грешка и кога голманот на Динамо се смееше и пушташе голови.
Зарем Пирло ќе остане во случај да обезбедат ЛШ?Свесен си дека требаше да го сменат Пирло уште во Декември и дека со евентуално ЛШ ќе остани уште? Дека потребен е шамар па Макар и толкав размер за Ањели да се спушти на земја малце и да се фокусира дома а не со Супер Лига глупости 2 години да умара. И ред др глупости....Нека се деси на секој клуб му завршува ерата, ние сме единствениот кој сам се погрижи побрзо да се случи и сам си го тргнал пиштолот. Ако е ова е тоа што е потребно за тотален рестарт и повторно здрав корен so be it. Таа огромната плата е 80% Роналдо.
Да се спремаа да го остат уште една година демек проектот е битен, време требало. Море мрш.Зарем Пирло ќе остане во случај да обезбедат ЛШ?
Ликот е понижен на секоја битна утакмица сезонава. Ако остане ќе е за таму кај што беше планиран .. младински тим. Мое мислење е ова пошто јуве никад не мењаат тренер сред сезона. Алегри и Сари им донесоа титула и ги шутнаа, а не па Пирло со 4то место.