Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер пресметка помеѓу два тима со приближно сличен квалитет... Не знам каква е состојбата во Милан со повредени и казнети, но ако го имаат цел состав на располагање тогаш имаат појака прва постава од Јувентус и би требало да извојуваат доста лесна победа, доколку судиите останат неутрални...

Не беше сомнителен последиот гол на Аталанта како намерно да ги оставаат да падни 7 гол

Не беше сомнителен последиот гол на Аталанта како намерно да ги оставаат да падни 7 гол
Sve se mesti bajo moj.. ke ti potvrdi tribiani, cel vikend prelazi i 7ci.. ene i englezine 1 liga prelazi

Не е проблем што се реди ама барем да личи на нешто да не се сети а не вака како во трета лига да се тргаат сите од топка за да влези.

Не е проблем што се реди ама барем да личи на нешто да не се сети а не вака како во трета лига да се тргаат сите од топка за да влези.

Не е прв пат ова...работата е тоа што и покрај тргањето од топка и мизерното пуштање за да примат гол пак стручњаците на темата тврдат дека се е во ред и не се мести...како така тоа е во главите на кладилничарите и коперациски муабети...се е регуларно.

Тоа што Болоња и Џенова секоја година во последните 10 кола влегваат во GOD mode е нормална работа.

Не е прв пат ова...работата е тоа што и покрај тргањето од топка и мизерното пуштање за да примат гол пак стручњаците на темата тврдат дека се е во ред и не се мести...како така тоа е во главите на кладилничарите и коперациски муабети...се е регуларно.

Тоа што Болоња и Џенова секоја година во последните 10 кола влегваат во GOD mode е нормална работа.

Мене ме чуди како не си станал милионер до сега.

BTW, Год модот на Џенова и Болоња:

Болоња

1620588133333.png

1620588483978.png

1620588609288.png

1620588636770.png

1620588665349.png

2015-16 срамота е да пуштам, една победа на последните 13 натпревари.

Џенова:

1620588775452.png

1620588826925.png

1620588851778.png

1620588900233.png1620588884185.png

Мене ме чуди како не си станал милионер до сега.

Добро се извинувам....се е регуларно, не се мести, све е во ред...тоа се само коперациски муабети.

Тивко на полувреме

Добро се извинувам....се е регуларно, не се мести, све е во ред...тоа се само коперациски муабети.

Се мести. Или се местело...
Ама Серија Ц и Серија Д.
Работев за Станлибет 2 години, директор ми беше Маурицио Лопез.
Слободно прогуглај ако те интересира кој е човекот, го имаат апсено како директор на Интралот за местенки во Серија Ц и Д. На Linkedin можеш да се увериш дека моментално е директор на Станлибет.
Имам слушнато милион фори како правеле местенки ама 7+, кец у два, два у кец ко што вие викате никогаш не сум чул.
Али веруј во што сакаш, никој не ви брани. Парма испадната од почеток на сезона примиле гол за 2-5 во последна минута на утакмица која едвај чекале да заврши да идат да јадат паста и одма местенка. Ќе чекале они до 93та Миранчук да шутне. Уште во 60та ќе беше 2-5 ако требала да испадне 7+

Јувентус се поштени, за да не им отежнуваат на уефа, сами се банираат од ЛШ :D

Види го бе, 15 минути гледа. Изгледа правеше замислена траекторија дали топката ќе оди над гол :D

Поштен Кеси, намерно не даде, знаеше дека не е пенал ова.

Види го Кеси, уплав фати.

Ах бе Кеси бе теле едно ќе го спасиш Пирло се да ти ебам по список

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom