Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.443
Поени од реакции
7.726
Вечер пресметка помеѓу два тима со приближно сличен квалитет... Не знам каква е состојбата во Милан со повредени и казнети, но ако го имаат цел состав на располагање тогаш имаат појака прва постава од Јувентус и би требало да извојуваат доста лесна победа, доколку судиите останат неутрални...

Член од
3 декември 2014
Мислења
385
Поени од реакции
296
Не беше сомнителен последиот гол на Аталанта како намерно да ги оставаат да падни 7 гол

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Не беше сомнителен последиот гол на Аталанта како намерно да ги оставаат да падни 7 гол
Sve se mesti bajo moj.. ke ti potvrdi tribiani, cel vikend prelazi i 7ci.. ene i englezine 1 liga prelazi

Член од
3 декември 2014
Мислења
385
Поени од реакции
296
Не е проблем што се реди ама барем да личи на нешто да не се сети а не вака како во трета лига да се тргаат сите од топка за да влези.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Не е проблем што се реди ама барем да личи на нешто да не се сети а не вака како во трета лига да се тргаат сите од топка за да влези.
Не е прв пат ова...работата е тоа што и покрај тргањето од топка и мизерното пуштање за да примат гол пак стручњаците на темата тврдат дека се е во ред и не се мести...како така тоа е во главите на кладилничарите и коперациски муабети...се е регуларно.

Тоа што Болоња и Џенова секоја година во последните 10 кола влегваат во GOD mode е нормална работа.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.872
Поени од реакции
23.387
Не е прв пат ова...работата е тоа што и покрај тргањето од топка и мизерното пуштање за да примат гол пак стручњаците на темата тврдат дека се е во ред и не се мести...како така тоа е во главите на кладилничарите и коперациски муабети...се е регуларно.

Тоа што Болоња и Џенова секоја година во последните 10 кола влегваат во GOD mode е нормална работа.
Мене ме чуди како не си станал милионер до сега.

BTW, Год модот на Џенова и Болоња:

Болоња

2015-16 срамота е да пуштам, една победа на последните 13 натпревари.

Џенова:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Мене ме чуди како не си станал милионер до сега.
Добро се извинувам....се е регуларно, не се мести, све е во ред...тоа се само коперациски муабети.

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.101
Поени од реакции
1.690
Тивко на полувреме

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.872
Поени од реакции
23.387
Добро се извинувам....се е регуларно, не се мести, све е во ред...тоа се само коперациски муабети.
Се мести. Или се местело...
Ама Серија Ц и Серија Д.
Работев за Станлибет 2 години, директор ми беше Маурицио Лопез.
Слободно прогуглај ако те интересира кој е човекот, го имаат апсено како директор на Интралот за местенки во Серија Ц и Д. На Linkedin можеш да се увериш дека моментално е директор на Станлибет.
Имам слушнато милион фори како правеле местенки ама 7+, кец у два, два у кец ко што вие викате никогаш не сум чул.
Али веруј во што сакаш, никој не ви брани. Парма испадната од почеток на сезона примиле гол за 2-5 во последна минута на утакмица која едвај чекале да заврши да идат да јадат паста и одма местенка. Ќе чекале они до 93та Миранчук да шутне. Уште во 60та ќе беше 2-5 ако требала да испадне 7+

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Јувентус се поштени, за да не им отежнуваат на уефа, сами се банираат од ЛШ :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Види го бе, 15 минути гледа. Изгледа правеше замислена траекторија дали топката ќе оди над гол :D

Поштен Кеси, намерно не даде, знаеше дека не е пенал ова.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Види го Кеси, уплав фати.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од