Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе почнам да го мразам Киеза само од постовиве што ги читам на форумов. Се осеќам како еден лик на Твитер за време на Game of Thrones, кој не ја следел серијата, кога прашуваше: Who the hell is Joffrey and why everyone hates him?

Киеза е нашиот Џофри, матер му... :D

да лаже и му смрдат чорапите
Да се прошверца нелегално кај судијата, така ќе му дојде значењето :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Ќе почнам да го мразам Киеза само од постовиве што ги читам на форумов. Се осеќам како еден лик на Твитер за време на Game of Thrones, кој не ја следел серијата, кога прашуваше: Who the hell is Joffrey and why everyone hates him?

Киеза е нашиот Џофри, матер му... :D

Почекај де уште малку, кога ќе го видиш во дрес на Јувентус како паѓа во шеснаесетник пукан со снајпер од трибини :icon_lol:

Последно уредено:
За некои работи не се согласувам, малку повеќе го деградираш, не е тој до толку како шо го правиш, али од друга страна кур ме боли за Киеза, ми стана еден од поомразените играчи и не планирам тука да го бранам и величам и да трошам епитети за него, пошо како поминува времето се повеќе си го покажува својот ѓубре карактер, голема плачипичка, гомно од личност. Навика му стана и во крвта му влезе да плаче, да криумчаре, да глуми, по секоја изгубена топка дига раци бара фаул, малку да го допреш у 16 метри бара пенал, се понаша како луд, повеќе се сконцетрира да падне, пенал да му дадат отколку да даде гол. А веќе тоа негово понашање добива нови размери, преминува во болест, приметете го кога топката оди во аут, секогаш дига рака накај судијата дека е аут за Фиорентина, колку и да е очигледно дека е аут за противничката екипа.

Како шлаг на тортата му е фацата ропачка и погледот преварантски, све му ебам.
Можеби така звучам ама не го деградирам до толку. Го сакам како играч јас, добар играч е и може да напредува уште. Сеа јеби га мора така да звучам пошто е блиску до Јуве, измислен играч за кај нив, све ова што си го пишал стои. Шамар би му влепил така театрално коа бара АУТ.

Да не ги бираат сега најјаките играчи да бидат позитивни... Мислам не би ме изненадило Јувентус од секоја прилика да најдат шанса за местење, дај нека проверат таму кој ги набавува тестовите, кој врши анализа да не е некоја 'Ањели корпорејшнс'... :pos:

Да не ги бираат сега најјаките играчи да бидат позитивни... Мислам не би ме изненадило Јувентус од секоја прилика да најдат шанса за местење, дај нека проверат таму кој ги набавува тестовите, кој врши анализа да не е некоја 'Ањели корпорејшнс'... :pos:
Мислам дека за ботови како тебе имаат ставено опција игнорирај.

fala Captain Obvious :D nie ne znaevme..

Ај за аталанта ќе сфатам ама Лацио и рома? Најозбилно?

Мислиш дека Милан се подобра екипа од Рома и Лацио?....ланската табела, и години наназад табелите не го покажваат тоа...ајде ќе видиме оваа сезона

У што најде сличност со Кандрева на млади години? :)

Не се фаќај и ти буквално...од километар се познава дека мислам за периодот од Лацио каде играше релативно добро.

Последно уредено:
Абе иди во драга кајгана лапај лајкови, тука тешко ќе ги добиеш...

Јас дојдов на темата да си го кажам моето мислење како и секој друг член на ова платформа.Допаѓањата и немаат никакво значење.Ти не си во никаква позиција,да кажуваш,одлучуваш кој каде да коментира.Колку што знам немам ограничено право на пишување,и останува место за слободна комуникација.Дали ќе сум во право или не,дали тоа ти се допаѓа тебе или не тоа е твој пробелм не мој.И да одлично нека продолжи Јувентус да гази,и понатаму немам ништо против тоа :) само во НИКОЈ СЛУЧАЈ да не ги доведуваме ПРОТИВНИЦИТЕ во положба на аусајдери,бидејќи борбата ова година ќе биде тесна.
Само поради фактот дека не сум активен на ова тема,овој подфорум не значи,и дека не ги следам спортските настани,а верувај ми ги следам:) Секое добро и чувај се.

Мислиш дека Милан се подобра екипа од Рома и Лацио?....ланската табела, и години наназад табелите не го покажваат тоа...ајде ќе видиме оваа сезона

Не се фаќај и ти буквално...од километар се познава дека мислам за периодот од Лацио каде играше релативно добро.
Кој ти збори за години наназад?Милан пред Ибра и Милан по ибра се два различни тима. И не ни Лацио ни Рома немаат појак тим.

Јас дојдов на темата да си го кажам моето мислење како и секој друг член на ова платформа.Допаѓањата и немаат никакво значење.Ти не си во никаква позиција,да кажуваш,одлучуваш кој каде да коментира.Колку што знам немам ограничено право на пишување,и останува место за слободна комуникација.Дали ќе сум во право или не,дали тоа ти се допаѓа тебе или не тоа е твој пробелм не мој.И да одлично нека продолжи Јувентус да гази,и понатаму немам ништо против тоа :) само во НИКОЈ СЛУЧАЈ да не ги доведуваме ПРОТИВНИЦИТЕ во положба на аусајдери,бидејќи борбата ова година ќе биде тесна.
Само поради фактот дека не сум активен на ова тема,овој подфорум не значи,и дека не ги следам спортските настани,а верувај ми ги следам:) Секое добро и чувај се.
За Јуве си бе? Знаев дека има нешто труло у тебе. :smirce:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom