Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.244
Поени од реакции
18.448
Па Милан испаднале зошто биле слаби а не зошто го украле цело првенство.
Џабе колку и да се проба да се исфорсира и Милан за тоа ама само еден клуб е синоним за криминал и местење. Кој и да прашаш за тоа одна на Јуве ќе му текне
AC Milan were relegated for the first time in their history following a match fixing scandal

:)

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.244
Поени од реакции
18.448
Џабе. Па прв синоним на местење е Јувентус. Знаеш и сам не го зборам ова од инат него реалноста е. Ама да не го тупиме со тема 1000 пати зборена.
Јас само реплицирав на Џонтра дека Милан испаднал оти бил слаб.

Јувентус е запаметен бидејќи Калчополи беше во 2006та година, во ера на технологија и интернет, кога веќе секој човек имаше пристап до информации. Згора на се', временски гледано сите луѓе што следат фудбал денеска, ја паметат 2006та оти беше пред 14 години.

1980та година е многу одамна, во време кога ги немало денешните услови и кога луѓето, освен во Италија, не ни можеле којзнае колку да следат и да се информираат за фудбал.

Нејсе, мене искрено воопшто не ми дрема што кому е синоним, ама жива срамота е фанови на Милан да ми продаваат морал и приказни.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
ама жива срамота е фанови на Милан да ми продаваат морал и приказни.
На пример, фан на Рома да ти продава морал, ќе засрамеш, ќе се пикнеш у некоја дупка и ќе си ќутиш :pipi:

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Јас само реплицирав на Џонтра дека Милан испаднал оти бил слаб.

Јувентус е запаметен бидејќи Калчополи беше во 2006та година, во ера на технологија и интернет, кога веќе секој човек имаше пристап до информации. Згора на се', временски гледано сите луѓе што следат фудбал денеска, ја паметат 2006та оти беше пред 14 години.

1980та година е многу одамна, во време кога ги немало денешните услови и кога луѓето, освен во Италија, не ни можеле којзнае колку да следат и да се информираат за фудбал.

Нејсе, мене искрено воопшто не ми дрема што кому е синоним, ама жива срамота е фанови на Милан да ми продаваат морал и приказни.
Па не баш. На Милан ниту една титула не му е одземена и после тоа да си ја рачуна па своја. Никој за Милан што е нс спомнал дека Морати го наместил скандалот. И да не добиа Милан цело време смешна помош од судиите . Така да едина срамота е што пробувате срамот и криминалот јуве што го прави да го покриете со Милан. Па ќе ти кажам доволно говори што било кој фан да му спомнеш кримилен фудбалски клуб ќе му текне одма на јуве. ( освен фанови на јуве се разбира) така да муабетов нема поента.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Па не баш. На Милан ниту една титула не му е одземена и после тоа да си ја рачуна па своја. Никој за Милан што е нс спомнал дека Морати го наместил скандалот. И да не добиа Милан цело време смешна помош од судиите . Така да едина срамота е што пробувате срамот и криминалот јуве што го прави да го покриете со Милан. Па ќе ти кажам доволно говори што било кој фан да му спомнеш кримилен фудбалски клуб ќе му текне одма на јуве. ( освен фанови на јуве се разбира) така да муабетов нема поента.
Секако знајш ти дали никој за Милан не рекол така за скандалите на Милан.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
Како успева Јувентус да ги загуши само играчиве не знам, ги насобраа Дибала, Кулушевски, Киеза, Бернардески се на иста позиција играчи, после ќе измислуваат топла вода ќе им менуваат позиции така го ебаа Дибала од играч кој требаше да биде на ниво на Роналдо направија играч кој едвај 25 натпревари игра во сезона и дава голови колку Пандев во Лацио... А средина ни за лек...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Како успева Јувентус да ги загуши само играчиве не знам, ги насобраа Дибала, Кулушевски, Киеза, Бернардески се на иста позиција играчи, после ќе измислуваат топла вода ќе им менуваат позиции така го ебаа Дибала од играч кој требаше да биде на ниво на Роналдо направија играч кој едвај 25 натпревари игра во сезона и дава голови колку Пандев во Лацио... А средина ни за лек...
Не би се сложил дека Дибала е иста позиција како овие, ако ги сметаш како крила. Овој повеќе е позиција како Дел Пиеро(може само да му го јаде), ама Јувентус не игра некоја таква формација. Тогаш мислам играа Трезеге најистурен, овој малку поповлечен од него.
А останативе тројца, за една позиција се премногу, ама Киеза е мислам деснак, па можеби и ќе може да се пушти на друга страна.

Јувентус не се зајача нешто посебно, ама бар се ослободи од доста непотребни играчи.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
Не би се сложил дека Дибала е иста позиција како овие, ако ги сметаш како крила. Овој повеќе е позиција како Дел Пиеро(може само да му го јаде), ама Јувентус не игра некоја таква формација. Тогаш мислам играа Трезеге најистурен, овој малку поповлечен од него.
А останативе тројца, за една позиција се премногу, ама Киеза е мислам деснак, па можеби и ќе може да се пушти на друга страна.

Јувентус не се зајача нешто посебно, ама бар се ослободи од доста непотребни играчи.
Јас мислам Дибала нај добар е на таа позиција... Али затоа реков и Киеза таму игра солидно, Кулушевски исто а се друго е експеримент па ако се погоди ок ако не играчот се уништува.

Нема врска онака дискусија да развијам без хејтање...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.530
Поени од реакции
15.003
Сега откако заврши преодниот рок, кој има подобар состав, Интер или Јуве?

И двата некако не се најдобро искомбинирани, на некои позиции ептен добри и прв тим и замени, некаде одвај за прв состав, а камоли замени ако им требаат.

Јас би дал предност на Јуве. Некако почнавме да ги потценуваме, барем јас, но имаат и длабочина и квалитет. Е сега, проблем е таа веќе на форумот легендарна средина, затоа ме интетесира што можат и каква сезона ќе имаат Артур и Бентакур.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom