- Член од
- 6 ноември 2014
- Мислења
- 4.239
- Поени од реакции
- 10.307
Да бе, и тоа 2 од пенали врз Киеза.Ако ја добијат 3:0 службено Јувентус има ли опција да бараат 3 те гола да му ги пишат на Роналдо![]()
Да бе, и тоа 2 од пенали врз Киеза.Ако ја добијат 3:0 службено Јувентус има ли опција да бараат 3 те гола да му ги пишат на Роналдо![]()
Па Милан испаднале зошто биле слаби а не зошто го украле цело првенство.
AC Milan were relegated for the first time in their history following a match fixing scandalЏабе колку и да се проба да се исфорсира и Милан за тоа ама само еден клуб е синоним за криминал и местење. Кој и да прашаш за тоа одна на Јуве ќе му текне
Џабе. Па прв синоним на местење е Јувентус. Знаеш и сам не го зборам ова од инат него реалноста е. Ама да не го тупиме со тема 1000 пати зборена.
Јас само реплицирав на Џонтра дека Милан испаднал оти бил слаб.Џабе. Па прв синоним на местење е Јувентус. Знаеш и сам не го зборам ова од инат него реалноста е. Ама да не го тупиме со тема 1000 пати зборена.
На пример, фан на Рома да ти продава морал, ќе засрамеш, ќе се пикнеш у некоја дупка и ќе си ќутишама жива срамота е фанови на Милан да ми продаваат морал и приказни.
Па не баш. На Милан ниту една титула не му е одземена и после тоа да си ја рачуна па своја. Никој за Милан што е нс спомнал дека Морати го наместил скандалот. И да не добиа Милан цело време смешна помош од судиите . Така да едина срамота е што пробувате срамот и криминалот јуве што го прави да го покриете со Милан. Па ќе ти кажам доволно говори што било кој фан да му спомнеш кримилен фудбалски клуб ќе му текне одма на јуве. ( освен фанови на јуве се разбира) така да муабетов нема поента.Јас само реплицирав на Џонтра дека Милан испаднал оти бил слаб.
Јувентус е запаметен бидејќи Калчополи беше во 2006та година, во ера на технологија и интернет, кога веќе секој човек имаше пристап до информации. Згора на се', временски гледано сите луѓе што следат фудбал денеска, ја паметат 2006та оти беше пред 14 години.
1980та година е многу одамна, во време кога ги немало денешните услови и кога луѓето, освен во Италија, не ни можеле којзнае колку да следат и да се информираат за фудбал.
Нејсе, мене искрено воопшто не ми дрема што кому е синоним, ама жива срамота е фанови на Милан да ми продаваат морал и приказни.
Секако знајш ти дали никој за Милан не рекол така за скандалите на Милан.Па не баш. На Милан ниту една титула не му е одземена и после тоа да си ја рачуна па своја. Никој за Милан што е нс спомнал дека Морати го наместил скандалот. И да не добиа Милан цело време смешна помош од судиите . Така да едина срамота е што пробувате срамот и криминалот јуве што го прави да го покриете со Милан. Па ќе ти кажам доволно говори што било кој фан да му спомнеш кримилен фудбалски клуб ќе му текне одма на јуве. ( освен фанови на јуве се разбира) така да муабетов нема поента.
Искрено, не го памтев. Ама затоа на Дел Пјеро во втора лига се сеќавам како вчера да беше.Samo Stavro go pamti prvoto ispagjanje na milan..
Не би се сложил дека Дибала е иста позиција како овие, ако ги сметаш како крила. Овој повеќе е позиција како Дел Пиеро(може само да му го јаде), ама Јувентус не игра некоја таква формација. Тогаш мислам играа Трезеге најистурен, овој малку поповлечен од него.Како успева Јувентус да ги загуши само играчиве не знам, ги насобраа Дибала, Кулушевски, Киеза, Бернардески се на иста позиција играчи, после ќе измислуваат топла вода ќе им менуваат позиции така го ебаа Дибала од играч кој требаше да биде на ниво на Роналдо направија играч кој едвај 25 натпревари игра во сезона и дава голови колку Пандев во Лацио... А средина ни за лек...
Јас мислам Дибала нај добар е на таа позиција... Али затоа реков и Киеза таму игра солидно, Кулушевски исто а се друго е експеримент па ако се погоди ок ако не играчот се уништува.Не би се сложил дека Дибала е иста позиција како овие, ако ги сметаш како крила. Овој повеќе е позиција како Дел Пиеро(може само да му го јаде), ама Јувентус не игра некоја таква формација. Тогаш мислам играа Трезеге најистурен, овој малку поповлечен од него.
А останативе тројца, за една позиција се премногу, ама Киеза е мислам деснак, па можеби и ќе може да се пушти на друга страна.
Јувентус не се зајача нешто посебно, ама бар се ослободи од доста непотребни играчи.