Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Само јас ли го пцујам овој Гасперини, одма штом ми се појавува на екран?!

Јувенташко гомно, кој по секоја цена сака да победи денеска.
А треба да сака да изгуби? Ебате тренерот таков без разлика дали е Јуве или Интер во прашање во смисла на профитирање.
Автоматски споено мислење:

Од кога стана дерби Аталанта и Милан?! Тие до вчера беа во сериа Б, дај не ме заебавај.
Јас сметам дека Аталанта не треба да игра за Јувентус, и голем кур ако изгуби една позиција на табелата, но очигледно е дека му ветиле тренерско место за следна сезона.
не е ни спомнат нити блиску до клупата на Јуве, останва во Аталанта.

Мадиња пријавување Верона :icon_lol:

Ќе го остат Пирло на клупа ќе се убијам :Кезец:

Најидеално решение за во ЛШ наредна сезона(Ако не им тури Чеферин клуч :D ). А овие, селски тим беа, си останаа. Втор пат сами од себе зависат, сами се заебуваат.

Лоша, но утешна сезона..

Penal si e penal

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пуши го Наполи грда екипо смрдлива!!!

Иначе му се оствари сонот на Михајловиќ за пенал да Дибала? Да му ја ебам и на него смрдливата екипа!!!

А Верона зашто изигра за Јувентус? ахахах

Океј е бате, гледам се радуваш дека обезбеди Јувентус ЛШ, честито, само смени си аватар.

Vo stilot na Trolejbusot: Inter mu pomogna na Juve za plasman na LS, mu pokloni 3 boda, i vo posledno kolo ex interas Faraoni im krati 2 boda na Napoli.. Fala Inter, fala Zang

Абе Гатузо се ти ебам и тебе и Наполи.....мада и ние се клањавме у Верона до 90та минута :icon_lol:

Океј е бате, гледам се радуваш дека обезбеди Јувентус ЛШ, честито, само смени си аватар.
Грешка си, само ти ја побивам теоријата. Ја денес на титула се радувам, ме боли кур за 4то место. :love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom