Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
A во комбинираниот тим со Шахтјор ќе има ли барем еден играч од првиот тим на Интер?
Da sekako drzi voda zaebancijava poshto juve imashe fantasticna sezona vo koja igrase duri dve utakmici povekje od inter, kade za zal nesrekjno ispadna od megajakiot galaktikosi tim na Porto.

Колку е мачно да го гледаш овој Леао...
Ни Хакан не е нешто поарен. Од цел тим Тео, Кеси, Кјаер и Томори само имаат желба за победа. Другиве ко умрени се.
Автоматски споено мислење:

Сега нашиот Пеп на клупа со инзворедна тактика брани се цело второ и моли се да не ти дадат гол ќе ја реши утакмицата. Се да му ебам ќељаво.

Само јас ли го пцујам овој Гасперини, одма штом ми се појавува на екран?!

Јувенташко гомно, кој по секоја цена сака да победи денеска.

Само јас ли го пцујам овој Гасперини, одма штом ми се појавува на екран?!

Јувенташко гомно, кој по секоја цена сака да победи денеска.
Зошто не би сакал да победи?

А за кој кур му треба победава?!
Повеќе пари се зема за 2ро место. Башка има и некои најави деќа ќе го биде и тренер на Јувентус наредна сезона. Така да нормално е да сака да победи. Во двата случјата му одговара.

Повеќе пари се зема за 2ро место. Башка има и некои најави деќа ќе го биде и тренер на Јувентус наредна сезона. Така да нормално е да сака да победи. Во двата случјата му одговара.

Разликата ако не се лажам е 3-4М, да им ги напикам у гз тие милиони, ептен ќе им значат.

А дека е јувенташко гомно гледам.

Разликата ако не се лажам е 3-4М, да им ги напикам у гз тие милиони, ептен ќе им значат.

А дека е јувенташко гомно гледам.

Не биди прост.. Кој тренер сака да изгуби дерби, плус да изгуби и позиција на табела. Дури и да не е до тие 3-4 милиони.

Не биди прост.. Кој тренер сака да изгуби дерби, плус да изгуби и позиција на табела. Дури и да не е до тие 3-4 милиони.

Го заболе Гасперини за парите, божем кај него у џеб идат.
Второ место или 4то е поразов доколку и Наполи тепа. Не е исто за тренер кој никогаш нема завршено 2ро.

Од кога стана дерби Аталанта и Милан?! Тие до вчера беа во сериа Б, дај не ме заебавај.
Јас сметам дека Аталанта не треба да игра за Јувентус, и голем кур ако изгуби една позиција на табелата, но очигледно е дека му ветиле тренерско место за следна сезона.

Од кога стана дерби Аталанта и Милан?! Тие до вчера беа во сериа Б, дај не ме заебавај.
Јас сметам дека Аталанта не треба да игра за Јувентус, и голем кур ако изгуби една позиција на табелата, но очигледно е дека му ветиле тренерско место за следна сезона.
А зашто да игра за Милан и да им пушти? Пошо ја и ти ги мрзиме Јувентус? Не работи тоа така :)

А зашто да игра за Милан и да им пушти? Пошо ја и ти ги мрзиме Јувентус? Не работи тоа така :)

А зошто да игра за Јувентус, кој во средата им го лапнаа купот како од шала!

Дај бе нека го излупа од ќутек некој овој Јуриќ да му ебам тоа просечната фаца со тоа коцкастите обични цвикери. Пичка ли му матерна негова на секоја утакмица глуми авторитет, се кара со судии, се кара со противнички тренери, мрчи, се дере, галами, глуми некој фактор у фудбалов. Да ти ебам све понајмило. Нема утакмица а да не се праи паметен. Земал со Гатузо сеа се кара.
Исти кур као Гасперини, копачи умрени умислени.

Мацари за овие е Карло Анчелоти што се тиче џентлменство и култура, крвта да им ја ебам јас нивна опинци

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom