Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
oд Февруари 2018 немам пишано вкладилница, нема ни да пишам...ама види го вториот и третиот гол на Милан...онака апла пуштени..
Како се пуштени?за вториот Бонучи е на грешна нога. А за 3тиот на леао срамота е да кажеш е пуштен. Особено шут од онаков алол и погоден на прва статива.
Автоматски споено мислење:

oд Февруари 2018 немам пишано вкладилница, нема ни да пишам...ама види го вториот и третиот гол на Милан...онака апла пуштени..
Како се пуштени?за вториот Бонучи е на грешна нога. А за 3тиот на леао срамота е да кажеш е пуштен. Особено шут од онаков алол и погоден на прва статива.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.313
Поени од реакции
11.670
Автоматски споено мислење:

Брат, чиста местенка е. Не треба посебно да си ја тупиш главата. Гледаш и ептен е нелогично тоа што се случува. Ни темпо, ни бутур. Стојат сите.
Ама ајде сеа пошто Милан тепал, чиста е.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Едноставно многу е јак универзумот да дозволи курчење од ликови како Калабрија и Ибрахимовиќ што на 40 години уште мисли дека е некаков фактор во фудбалот.
Sea cekame jak da bide univerzumot i prema tebe, posto mnogu se zamisluvas na forumov i mislis deka si nekoj faktor... :D

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.443
Поени од реакции
7.726
Не не уживај, јас да прашам само не идам преку ред... "Друже со колку бода и на кое место треба да завршиш за во ЛШ? А колку кола се играат?"

Џабе ги дупчите навивачите на Милан, апсолутно само 2% се курчеа, другите сите викаа абе какви шампиони само за ЛШ да избориме, па другото ако си дојде си дојде... И баш ради тој менталитет на навивачите и играчите на крај се распаднаа... Јас се надевам дека ќе успеат да стигнат до ЛШ...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Не не уживај, јас да прашам само не идам преку ред... "Друже со колку бода и на кое место треба да завршиш за во ЛШ? А колку кола се играат?"

Џабе ги дупчите навивачите на Милан, апсолутно само 2% се курчеа, другите сите викаа абе какви шампиони само за ЛШ да избориме, па другото ако си дојде си дојде... И баш ради тој менталитет на навивачите и играчите на крај се распаднаа... Јас се надевам дека ќе успеат да стигнат до ЛШ...
Можеби на форумот си беа прибрани (освен Марли нормално со јајцата на Симеоне :D )..ама на социјалните мрежи експлодираа...додуша на социјалните мрежи секакви луѓе има и неможиш да замериш ама она беше претеризам...посебно кога ги победија Лацио 3-2 прославија како титула а 15-то коло беше.

Ама затоа нивните играчи сите до еден се искурчија...од Кеси,Калабриа,Ромањоли..до Ибра старото магаре...кренаа малце гла и одма го кренаа курот односно којзнае што се замислуваа со изјавите...многу ќе ми биди мило да не фатат ЛШ заради глупостите што ги трескаа цела година.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Абе јас бев убеден дека кога се одлепи Интер на 7-8 бода дека Милан лабаво ќе заврши второ место и дека Јуве, Наполи и Аталанта ќе се борат за другите две места (не сметав тука на Лацио ама од нигде никаде никнаа). Милан долго играше над своите можности со оглед на ростерот кој го имаа на располагање и иако се ривалски клуб, ми беа симпатични. Не се Милан некој одвратен клуб ко Наполи на пример па да им посакуваш се најлошо. Знам дека може и Јуве да го изеде на крајот за ЛШ ама јас сакам Наполи да извиси у уста да ги ебам од косачи на трева до председател.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Сакале признале, сакале не, на Милан им се случи 27ми април...
2020 беше само година на пандемик Милан, редок феномен кој се појавува на секои ~100 години и коинцидира со природни катастрофи, во случајов пандемија. Следен пат очекуваме да се појави околу 2120 година.
Предвесник на појавувањето ќе биде интервју на Перез, тогаш веќе целосно трансформиран во киборг, кој со не'рѓосувачки солзи ќе објави екстра супер најсупер лига, каде Реал ќе игра сам со себе, против тимови од клонирани нивни играчи од минатото, додека гледачите се стимулирани од софистицирани секс роботи со десетици оргазми дури гледаат утакмица, а во меѓувреме ДР Конго, тогаш прва светска сила, интензивно го колонизира Марс.
Да, исклучиво на вакви теми размислувам во вторник навечер.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.490
Поени од реакции
87.375
Ќе му фрлиме некоја пара + на дебелиот, па ќе го натера и во Серија Б да брани...:kafence:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Минатата сезона шампион беше Сари, поранешен тренер на Челзи. Оваа сезона ќе биде Конте - поранешен тренер на Челзи.

Доколку Јуве или Милан сакаат титула догодина, одговорот е едноставен.... Виљаш Боаш им е слободен :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom