Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Поништениот гол е слика за лоша примена на ВАР.

Правилно е, откако судијата ќе поништи погодок, да ја стопира играта за да може во ВАР собата да ја проверат ситуацијата.

Овде, Интер веднаш ја започна играта, а овој заборави да ја прекине и да чека проверка.

Срамно поништен гол на Верона.
Дај не глумете поштењачини.
Имаше контакт и голот беше правилно поништен.
Ако е за лајкови од миланези и јувенташи,пеки :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Па и да немаше фаул, редно беше да ни оддолжи судијава, коа само ќе ми текне како пенал у 90+ свирна против Фиорентина. Апла непостоечки. :toe:

Дај не глумете поштењачини.
Имаше контакт и голот беше правилно поништен.
Ако е за лајкови од миланези и јувенташи,пеки :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Како и да е, Ханда треба во таа прилика да ја грабне топката и да го однесе играчот на Верона, а не да скока како да фаќа фризби на плажа.

Како и да е, Ханда треба во таа прилика да ја грабне топката и да го однесе играчот на Верона, а не да скока како да фаќа фризби на плажа.
Епа за тоа кај нас у фан клуб а не тука да ми глумите лудило и ти и Ватрен.

Ајде прибирајте се, не се глупирајте надвор народ ве гледа. :sakasuste:

Епа за тоа кај нас у фан клуб а не тука да ми глумите лудило и ти и Ватрен.

Ајде прибирајте се, не се глупирајте надвор народ ве гледа. :sakasuste:
Превентивно признавање грешка, за да се спречи да се развие муабетот за судиска помош и да се заборави целата ситуација што побрзо.
Пратете ги момците, 3Д шах играат во темата.

Превентивно признавање грешка, за да се спречи да се развие муабетот за судиска помош и да се заборави целата ситуација што побрзо.
Пратете ги момците, 3Д шах играат во темата.

Немаат желба ниту Јувенташите ниту Миланистите да се расправаат повеќе за натпреварите на нивните ривали со оглед на тоа дека нивните клубови не знаат кај тераат моментално и неможат две победи со ред да сврзат..а камоли да ги спорат победите на Интер...ги разбирам донекаде :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom