Трибиани
Ванда Вештерката
Не е буква, 0 е. Дека имале 0 титули во последните 10 години.
Многу смешно...сега во Мај ќе умри заебанцијата и после шо ќе измислувате?...0 титули во ЛШ во последните 10 години?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е буква, 0 е. Дека имале 0 титули во последните 10 години.
Мораме да го искористиме последниот месец за ситење.Многу смешно...сега во Мај ќе умри заебанцијата и после шо ќе измислувате?...0 титули во ЛШ во последните 10 години?![]()
После тоа ќе ве дупиме дека групите не ги поминавте у последните 10 годиниМногу смешно...сега во Мај ќе умри заебанцијата и после шо ќе измислувате?...0 титули во ЛШ во последните 10 години?![]()
Марли преземи.Realno na Verona e mn jako novoto logo, em vo bukvata V em so nekoi zivotinji sto se odlika na gradot..
Realno na Verona e mn jako novoto logo, em vo bukvata V em so nekoi zivotinji sto se odlika na gradot..
Морам да признаам дека ова е една од најјаките заебанции направена од тим чие лого потсеќа на шоља за серење, секад кога влагаш во Интерашко ВЦ сереш на ваква шоља...
ne deka e loso, ama ocigledno nemaat dovolno kreativnost, pa izgleda kako kradeno na olimpik marsej.. kineska rabota..Шо знам мене новово лого ми е ок.Нормално треба да се навикнеме малку ама не е крш до толку колку што се хејта по нетов.Ама така беше и со тоа на Јуве.