Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Незнам само миланезиве што толку потресени за утакмицава!?
Абе глејте си таму наполи,рома,лацио да се распаднат па некако до лига шампиони да се довлечкате.
Далеку сте зад интер и јувентус за титула,многу далеку!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Милан се многу далеку од Јуве исто толку колку што Јуве се далеку од титула за ЛШ.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Колку очаен фудбал се игра во Серие А. :D

Интер Фиорентина, онаков циркус одамна не сум гледал, како децата во маала што играат фудбал. Таму каде што е топката, таму сите трчаат. Фиорентина води, Интер ги фаќа на контри, и обратно. Простор за игра колку сакаш, како да е теренот дупло поголем од нормално.

Прав циркус.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Кажи и тој аутот што не им го даде на Фиорентина во 54 минута!!! Местачка екипа се Интер, ај барем не добија пенал или не играа со рака во шеснаесетник...
Никој ништо не вика, јас само направив компарација, да беше у обратна ситуација ќе се пишеше овде сега зашто не му дале дриектен црвен , триста чуда иначе океј сие.. си доби жут барела..

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.257
Поени од реакции
13.194
Не бе вие ќе се борите уживај :pos: :pos:
Пак сте "so rich" :icon_lol:?
Ај ти барем си јунак,не исчезнуваш одфорумов коа ќе ве фати провалијата како другарчињава што те лајкаат...
Автоматски споено мислење:

Колку очаен фудбал се игра во Серие А. :D

Интер Фиорентина, онаков циркус одамна не сум гледал, како децата во маала што играат фудбал. Таму каде што е топката, таму сите трчаат. Фиорентина води, Интер ги фаќа на контри, и обратно. Простор за игра колку сакаш, како да е теренот дупло поголем од нормално.

Прав циркус.
Брајтон - Ман ју беше утакмичиште.
Ко Реал - Баерн да гледав прееска,и тоа у најбољи дани.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Брајтон - Ман ју беше утакмичиште.
Ко Реал - Баерн да гледав прееска,и тоа у најбољи дани.
Абе тенеке, не е само инает да тераш. 7 гола на натпревар, тоа не е фудбал, тоа е циркус. Многу потешко е да играш во ПЛ моментално. Нема многу простор за игра, веднаш ќе те сардисаат. Нема врска, само вие гледајте си и уживајте во фудбалов. Само многу би сакал да знам што мислат Барези, Малдини или Канаваро за овој фудбал кој сега се игра во Италија.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.257
Поени од реакции
13.194
Абе тенеке, не е само инает да тераш. 7 гола на натпревар, тоа не е фудбал, тоа е циркус. Многу потешко е да играш во ПЛ моментално. Нема многу простор за игра, веднаш ќе те сардисаат. Нема врска, само вие гледајте си и уживајте во фудбалов. Само многу би сакал да знам што мислат Барези, Малдини или Канаваро за овој фудбал кој сега се игра во Италија.
Абе опинок,не ти терам инает.
Ти реков дека сум согласен со тебе,сабајле гледавме утакмичишта и твоите коа играа,па и челзи.
Не се потресувај многу,пак накај мајкати ќе ја однесеме дискусијава.

Член од
6 мај 2007
Мислења
600
Поени од реакции
605
Добар фудбал беше бе не ги нервирај интерашиве.Дај боже секое коло по 3 гола да примаат да гледаме јаки утскмици!! :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Пак сте "so rich" :icon_lol:?
Ај ти барем си јунак,не исчезнуваш одфорумов коа ќе ве фати провалијата како другарчињава што те лајкаат...

Провалијата не ни прошла кј нас. Него вашава борба за титула да не биде ко лани, тесно со дишење у врат на Јуве, ама штета на крај еден бод само ви избега Јуве.

До задњо коло до 90та не се знаеше кој ќе биде шампион. :pos: :pos:

• Тажно
Reactions: Syn
Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Не викам дека ПЛ не е поквалитетна ама кој ти е аргументов жити се? Па Лидс му даде 3 гола на Ливерпул и му направи катаљарда шанси, Челзи 500 милијарди потроши летово а денес за 30 минути прими 3 гола од ВБА, итн да не набројувам. Мислам, аргументов ти вришти.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Абе опинок,не ти терам инает.
Ти реков дека сум согласен со тебе,сабајле гледавме утакмичишта и твоите коа играа,па и челзи.
Не се потресувај многу,пак накај мајкати ќе ја однесеме дискусијава.

Од тебе ли ќе се потресувам? :pos:

Па ти си полуписмен куртон кој не знае да состави две сложени реченици. Демек ќе ме надзборуваш, ќе ме заебеш некако? Врв на надмудрување ти е да опсуеш мајка. Тркало глупо.

Последно уредено:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.257
Поени од реакции
13.194
Од тебе ли ќе се потресувам? :pos:

Па ти си полумисмен куртон кој не знае да состави две сложени реченици. Демек ќе ме надзборуваш, ќе ме заебеш некако? Врв на надмудрување ти е да опсиеш мајка. Тркало глупо.
Ја чеша пак старата,а?
hhhhh
Треба редовно терапија да примаш и ти и она,у спротивно многу нервозно делуваш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom