Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пак почнаа овие да бројат до многу. :aplauz::aplauz:

Toчно така, и тоа го трга секој сомнеж од Јувентус, клуб кој е чист како солза и кој никогаш не бил вмешан во никакви скандали.
Уште непочнато првенството почна плачот...

Од кој играч сакаш да ти најдам слика кај што се поздравува со судија?

Од Пушкаш ако можеш, и од Ривељино. За колекцијата ми се.

1902 ako imas Goce Delcev i Sandanski kako sutirat penali?
Изгледа не ја имаш гледано утакмицата. Тогаш Гоцката беше повреден, а Сандански беше суспендиран 3 натпревари. Директен црвен.

Од Пушкаш ако можеш, и од Ривељино. За колекцијата ми се.
Абе прекина да се рчкаш со Интерашите? Конечно ги најде најголемите плачковци од сите фан клубови, дефинитивно со овие ќе имаш доста материјал, лесно се запаливи и само чекам да имаш интеракција со легендата Бјанконеро Веро после некој пораз на Јувентус со 3,5 мозочни удари кога не може да состави реченица и секој втор збор му е пцуење, така се исплеткани зборовите по некогаш излага дека сам се пцуе...

БЕНЕВЕНТОООО :vozbud:

37Bsp.png

Абе прекина да се рчкаш со Интерашите? Конечно ги најде најголемите плачковци од сите фан клубови, дефинитивно со овие ќе имаш доста материјал, лесно се запаливи и само чекам да имаш интеракција со легендата Бјанконеро Веро после некој пораз на Јувентус со 3,5 мозочни удари кога не може да состави реченица и секој втор збор му е пцуење, така се исплеткани зборовите по некогаш излага дека сам се пцуе...
I na nego mu skurcilo da glea deka juve samo osvojuva, pa ajde malce da gi rebram za sudiite, poso za trofei svesen e deka ne moze.. a vekje i ne ne pogagja (bar mene) muabetite za sudiite, lagano pak ke si osvoime so niv..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom