Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
1 примен гол во 5 меча. Среќа или добра одбрана? :)
Одлична одбрана. Не сум ироничен, озбилно го мислам ова.

Мене поентата ми е дека Интер немаше целосна контрола и Лацио со малку повеќе среќа ќе постигнеше гол. Три чисти шанси имаа на 1-0 резултат и вршеа добар притисок.

Наполи сепак лузери на колото

Со изгубени бодови на домашен терен против Каљари претешко до титула, особено со ваков стабилен Интер.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ovie Spal se peceni godinava da ispadnat u vtora liga.
Јок, они играат само у втор дел на сезоната, секад почнуваат вака држ не-дај и после у Март/Април влагаат у серија од 5+ меча без пораз и лагано си завршуваат 16то место
Автоматски споено мислење:

Иначе...

мадр.факинг.конте.

:cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.679
Поени од реакции
88.602
Ако беше менаџер на Јувентус не значи дека и тој е местач... баш фин човек си е Конте :D
Го банираа 3 месеци за местење втората сезона во Јувентус :P

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Белоти нешо слабо бла бла бла бла, али он е од таков калибар напаДаЧ што......... 2 гола за 4-5 мин. Ајт zz.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.571
Поени од реакции
5.575
Белоти нешо слабо бла бла бла бла, али он е од таков калибар напаДаЧ што......... 2 гола за 4-5 мин. Ајт zz.
Цела утакмица лошо ја играше, промаши у прво празен гол и сеа набрзина учука два гола... и си испадна играч на утакмицата

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Копилето не знае замени да користи. Го вади Леао кој беше меѓу подобрите во игра ги остава мртвите Хакан, СУсо И Пиатек. Чека 77 минута да стави уште еден напаѓач и плус има уште една измена да ја искористи ама не. Топ играат нема потреба.

Топ офанзивен фудбал на Милан 1 гол од игра во 5 кола. Бар им текна дека ни ЛЕ не заслужуваат си се откажаа да не се бламираат таму. Милан никогаш немал поочајна игра и поочаен тренер. Тука негде Џампаоло со Монтела и по квалитет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom