Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа дека до пола првенство, пола ќе си ја броите?

Фамилијата Ањели донира 10милки
- Фамилијата Ањели донираше 10милиони на одделот за цивилна заштита за да се помогне справувањето со состојбата на национално ниво ... Плус , Ексор Фиат Ферари и Цнх индустриал купуваат од странство 150 респираторни машини и медицинско санитарен материјал.
И Берлускони прочитав дека донирал 10м , не ги прочитав деталите но налетав на веста некаде ...
Алиекспрес клубот има донирано нешто , маски ово оно ? :)

La famiglia Agnelli dona 10 milioni | La famiglia Agnelli ha donato 10 milioni di euro a beneficio del Dipartimento Protezione Civile per far fronte all'emergenza a livello nazionale e della fondazione La Stampa - Specchio dei Tempi, impegnata a rispondere alle necessità di Torino e del Piemonte. Exor e le controllate Fca, Ferrari e Cnh Industrial stanno acquistando presso fornitori esteri 150 respiratori e materiale medico-sanitario.

Ќе ве прашаме вас како одат тие работи со скудето на хартија добиено :icon_lol: :P
На хартија се освојува кога ќе го фатат тој пред тебе со прстите во медот. :cool:

Како ќе се продложат лигите смртно ме интересира..екипите повеќе од месец не тренираат,сите се имаат здебелено по некое кило,кондиција никаква..не знам по која логика ќе ги продолжваат лигите

Како ќе се продложат лигите смртно ме интересира..екипите повеќе од месец не тренираат,сите се имаат здебелено по некое кило,кондиција никаква..не знам по која логика ќе ги продолжваат лигите
Исто ко фудбал пред зграда. Бетон лига.

Бива бе да си толку отиден? :)
Сеа одговори ми со „добро де, 10 дена, исто е“ и ќе ти ебам сфе :D
Не биди толку слаб е.
Еден месец пишав бидејќи сигурно нема да почнат за 20 дена...а со оглед на ситуацијата ниту за два месеци...а како шо е залауфана работата во Италија можи ништо чудно ниту наредната сезона да не почни...катаклизма е таму..се си еба мајката
Автоматски споено мислење:

Ме мрзи да барам наназад која мрша овде бараше короната да стигне кај нас, ќе ви ви го ебам во темана за Корона. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom