Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Husband material е момчето, полекаПред недела дена коа го искара Деви, да не стаал шпелукации на таљански у фан клуб, немал време да преведува, чувал дете, јадење праел, перел или што ти јас знам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Husband material е момчето, полекаПред недела дена коа го искара Деви, да не стаал шпелукации на таљански у фан клуб, немал време да преведува, чувал дете, јадење праел, перел или што ти јас знам![]()
За влез во Серија А во финалето ќе играат Читадела и Хелас Верона

Ако збориш за сезонава стрикно ондак грешка си, уопште не е кренато нивото. Интер, Рома, Наполи се полоши од лани, нарочито Рома, Милан стандард дно, едино Аталанта двои во однос на претходните години. Интер истата судбина од лани ја доживеа а летоска купи 8 нови играчи од кои пола и више се првотимци.Ама без разлика што ќе се случи во Европа, факт е дека Серија А е крената во квлаитет. Следната сезона очекувам и уште поинтересна да биде.
Па не знам, не зборам во спроедба со последната сезона.Ако збориш за сезонава стрикно ондак грешка си, уопште не е кренато нивото. Интер, Рома, Наполи се полоши од лани, нарочито Рома, Милан стандард дно, едино Аталанта двои во однос на претходните години. Интер истата судбина од лани ја доживеа а летоска купи 8 нови играчи од кои пола и више се првотимци.
Грешка си. Милан не е кренат воопшто, тие лани и сезонава назадуваат, тапкаат во место, како сакаш кажи го. Интер сезонава за мене ја одигра полошо од лани, што секако не е за поздравување и за делење честитки. Али Интер има подобра основа од Милан за во иднина, тоа е факт. Ако дојде Конте во Интер и јас очекувам да се стабилизираме конечно и да почнеме да гриземе за трофеи. Не споредувај со Шпанија брат, таму првите три екипи се Реал Барса и Атлетико, ако го тргнеме Јуве на страна појаки дупло од било која друга екипа од Италија. Со Бундес можеш да ги мериш, тоа е апла смешна лига и веројатно италијанската е појака од таа лига.Па не знам, не зборам во спроедба со последната сезона.
Ја мислам Интер и Милан се многу кренати сега него ли пред...рецимо 3-4 сезони на пример.
Можеби не слендата сезона, ама очекувам за пар години Интер да се стабилизира како учесник во ЛШ па што да не и да стигне подалеку во Европа (1/4 финале или шо ти знам)
И на пример мислам дека екипиве што се борат за топ 4 во Италија може да се наречат подобри од екипите што се борат за топ 4 во Германија/Шпанија (или ако ништо друго барем еднакви нели), а пред 3-4 години Валенсија,Леверкузен и такви слични екипи беа подобри од Интер/Милан/Лацио.
И ради тоа уствари мислам дека е подобрен квалитетот.

Ако Пеп и Конте се вратат во лигава дефинитивно ќе се крене малце лигава.Грешка си. Милан не е кренат воопшто, тие лани и сезонава назадуваат, тапкаат во место, како сакаш кажи го. Интер сезонава за мене ја одигра полошо од лани, што секако не е за поздравување и за делење честитки. Али Интер има подобра основа од Милан за во иднина, тоа е факт. Ако дојде Конте во Интер и јас очекувам да се стабилизираме конечно и да почнеме да гриземе за трофеи. Не споредувај со Шпанија брат, таму првите три екипи се Реал Барса и Атлетико, ако го тргнеме Јуве на страна појаки дупло од било која друга екипа од Италија. Со Бундес можеш да ги мериш, тоа е апла смешна лига и веројатно италијанската е појака од таа лига.
Ми се допаѓа што има екипи ко Аталанта, од сенка изненадуваат, само се надевам дека нема да се распаднат следната сезона и да пијат фијаско у ЛШ.
Treba li da se obrazova deteto..Vidi go ovoj, kakvi sve epski filmovi postojat ovoj glea kako gigantski kur od slon vlaga u picka na drug slon od kade izlaga ako ne se lazam sasha baron koen, i prasue od koj film e da go glea. Kako be od gifov dobi zelba da go gleas filmov.
U megjuvreme cuva dete vo ednata raka, i pravi vecera so drugata. Mnogu luda pojava.