Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
61038222_2403830519662775_8073116658966724608_n.jpg

Нека не гледаат хајтлајтси Интер-Емполи навивачите на Милан...срамно е колку беше надигран Интер во последните 15 минути..тотална доминација со 1000 шанси дури некои нереални како ги испромашија..Ханданович во стилот на Омејер ја затвори рампата...срамни Интер,бедни

На крај пуштив на Арена, леле хрватон Брозгара кога даде гол, мислиш Станковиќ го рекреирал од пред 7 години, тој на празен гол, му се тркалаше топката, па и на најавни шпици ќе одел голот :pos:

Иначе, болно за навивачи на Милан ама тоа е, следна сезона мора појако и ваљда ќе го исфрлат тој обид од тренер.

Болно ќе беше да беа четврти пред утакмица, вака се знаеше дека шансите се мали, ја лично се помирив уште пред текма.

Никад нема да му го простим нерешеното со Лацио на Гатузо, кој имаше 3 измени и не напрае ни една и примија гол у 93та.

Мрш ти ебем гнидата

Болно ќе беше да беа четврти пред утакмица, вака се знаеше дека шансите се мали, ја лично се помирив уште пред текма.

Никад нема да му го простим нерешеното со Лацио на Гатузо, кој имаше 3 измени и не напрае ни една и примија гол у 93та.

Мрш ти ебем гнидата

Сфаќам што сакаш да кажеш ама како што ти викаат, не пуштај хајлајтс од утакмицата, зошто ја глеав, не би сакал да знаеш што сфе не се изнадеси :D

Појќе жал ми падна за Емполи што отпадна него Милан што не се пласира, какви шанси промашуеја греота...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Слободно сеа нека го остават тој обид од тренер па на клупа. Во моментот кога не ги доби клоците после поразот од Олимпијакос сезоната за Милан. Многу не сериозно за клуб така да се однесува. А и Интер ако не научија од грешката па нека го остават Спалети уште една сезона.

Слободно сеа нека го остават тој обид од тренер па на клупа. Во моментот кога не ги доби клоците после поразот од Олимпијакос сезоната за Милан. Многу не сериозно за клуб така да се однесува. А и Интер ако не научија од грешката па нека го остават Спалети уште една сезона.
Zamisli naredna sezona Spaleti i Gatuzo pak treneri na ekipite ?:cautious:

Што е најстрашно многу веројатно сценарио. Едниов Емполи му изиграва барса на домашен терен, на другиов СПАЛ што не игра за ништо му се враќа од 0-2 и му требаше пенал за да победи.

Што е најстрашно многу веројатно сценарио. Едниов Емполи му изиграва барса на домашен терен, на другиов СПАЛ што не игра за ништо му се враќа од 0-2 и му требаше пенал за да победи.
Gatuzo - Spaleti ili Inter-Milan dozvolija faking Atalanta da bide pred niv ekipa sto sekoja godina gi prodava najdobrite igraci uspeja da bidat pred niv. Sramno,bedno i zalno.

Сфаќам што сакаш да кажеш ама како што ти викаат, не пуштај хајлајтс од утакмицата, зошто ја глеав, не би сакал да знаеш што сфе не се изнадеси :D

Глеав до 2-1 за Интер, и до тогаш Хандановиќ спаси 3 зицери чисти.
После со Дамброзио и Хамдановиќ што било незнам.
Јбг тоа е, Милан е крив сам и никој друг.

Попљукај бе

T
Od koj film e gifov da ne znaes?
Vidi go ovoj, kakvi sve epski filmovi postojat ovoj glea kako gigantski kur od slon vlaga u picka na drug slon od kade izlaga ako ne se lazam sasha baron koen, i prasue od koj film e da go glea. Kako be od gifov dobi zelba da go gleas filmov. :pos:
U megjuvreme cuva dete vo ednata raka, i pravi vecera so drugata. Mnogu luda pojava.

Vidi go ovoj, kakvi sve epski filmovi postojat ovoj glea kako gigantski kur od slon vlaga u picka na drug slon od kade izlaga ako ne se lazam sasha baron koen, i prasue od koj film e da go glea. Kako be od gifov dobi zelba da go gleas filmov. :pos:
U megjuvreme cuva dete vo ednata raka, i pravi vecera so drugata. Mnogu luda pojava.

Пред недела дена коа го искара Деви, да не стаал шпелукации на таљански у фан клуб, немал време да преведува, чувал дете, јадење праел, перел или што ти јас знам :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom