Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пред недела дена коа го искара Деви, да не стаал шпелукации на таљански у фан клуб, немал време да преведува, чувал дете, јадење праел, перел или што ти јас знам :D
Husband material е момчето, полека

Миланезиве не треба да жалат, најверојатно ќе имаат можност да го следат пак својот тим во градски против Шкупи(за ЛЕ), како што имаа можност тоа да го сторат против Шкендија пред некоја година.:LOL:

Живо ме интересира како ќе се снајдат италијанскиве екипи во ЛШ следна сезона.

Ама без разлика што ќе се случи во Европа, факт е дека Серија А е крената во квлаитет. Следната сезона очекувам и уште поинтересна да биде.

Маестрално последно коло, што друго да посака било кој фан на фудбалот од борба за ЛШ, ЛЕ и опстанок до буквално последна сезона.

(y)

П.С. Кој би рекол не била работата "hehe Ronaldo osvaja lagano zlatna topka mrtva liga e ova"
Честитки до Кваљарела (y) (y) (y)

Ама без разлика што ќе се случи во Европа, факт е дека Серија А е крената во квлаитет. Следната сезона очекувам и уште поинтересна да биде.
Ако збориш за сезонава стрикно ондак грешка си, уопште не е кренато нивото. Интер, Рома, Наполи се полоши од лани, нарочито Рома, Милан стандард дно, едино Аталанта двои во однос на претходните години. Интер истата судбина од лани ја доживеа а летоска купи 8 нови играчи од кои пола и више се првотимци.

Ако збориш за сезонава стрикно ондак грешка си, уопште не е кренато нивото. Интер, Рома, Наполи се полоши од лани, нарочито Рома, Милан стандард дно, едино Аталанта двои во однос на претходните години. Интер истата судбина од лани ја доживеа а летоска купи 8 нови играчи од кои пола и више се првотимци.
Па не знам, не зборам во спроедба со последната сезона.

Ја мислам Интер и Милан се многу кренати сега него ли пред...рецимо 3-4 сезони на пример.

Можеби не слендата сезона, ама очекувам за пар години Интер да се стабилизира како учесник во ЛШ па што да не и да стигне подалеку во Европа (1/4 финале или шо ти знам)

И на пример мислам дека екипиве што се борат за топ 4 во Италија може да се наречат подобри од екипите што се борат за топ 4 во Германија/Шпанија (или ако ништо друго барем еднакви нели), а пред 3-4 години Валенсија,Леверкузен и такви слични екипи беа подобри од Интер/Милан/Лацио.

И ради тоа уствари мислам дека е подобрен квалитетот.

Па не знам, не зборам во спроедба со последната сезона.

Ја мислам Интер и Милан се многу кренати сега него ли пред...рецимо 3-4 сезони на пример.

Можеби не слендата сезона, ама очекувам за пар години Интер да се стабилизира како учесник во ЛШ па што да не и да стигне подалеку во Европа (1/4 финале или шо ти знам)

И на пример мислам дека екипиве што се борат за топ 4 во Италија може да се наречат подобри од екипите што се борат за топ 4 во Германија/Шпанија (или ако ништо друго барем еднакви нели), а пред 3-4 години Валенсија,Леверкузен и такви слични екипи беа подобри од Интер/Милан/Лацио.

И ради тоа уствари мислам дека е подобрен квалитетот.
Грешка си. Милан не е кренат воопшто, тие лани и сезонава назадуваат, тапкаат во место, како сакаш кажи го. Интер сезонава за мене ја одигра полошо од лани, што секако не е за поздравување и за делење честитки. Али Интер има подобра основа од Милан за во иднина, тоа е факт. Ако дојде Конте во Интер и јас очекувам да се стабилизираме конечно и да почнеме да гриземе за трофеи. Не споредувај со Шпанија брат, таму првите три екипи се Реал Барса и Атлетико, ако го тргнеме Јуве на страна појаки дупло од било која друга екипа од Италија. Со Бундес можеш да ги мериш, тоа е апла смешна лига и веројатно италијанската е појака од таа лига.

Ми се допаѓа што има екипи ко Аталанта, од сенка изненадуваат, само се надевам дека нема да се распаднат следната сезона и да пијат фијаско у ЛШ.

Грешка си. Милан не е кренат воопшто, тие лани и сезонава назадуваат, тапкаат во место, како сакаш кажи го. Интер сезонава за мене ја одигра полошо од лани, што секако не е за поздравување и за делење честитки. Али Интер има подобра основа од Милан за во иднина, тоа е факт. Ако дојде Конте во Интер и јас очекувам да се стабилизираме конечно и да почнеме да гриземе за трофеи. Не споредувај со Шпанија брат, таму првите три екипи се Реал Барса и Атлетико, ако го тргнеме Јуве на страна појаки дупло од било која друга екипа од Италија. Со Бундес можеш да ги мериш, тоа е апла смешна лига и веројатно италијанската е појака од таа лига.

Ми се допаѓа што има екипи ко Аталанта, од сенка изненадуваат, само се надевам дека нема да се распаднат следната сезона и да пијат фијаско у ЛШ.
Ако Пеп и Конте се вратат во лигава дефинитивно ќе се крене малце лигава.

Затоа и викам ќе биде интересно да се пратат екипиве во ЛШ, мислам таму ќе видиме до кај се.

Мислам Интер ќе успее да помине групи оваа сезона макар и да им се падне таква позезната група ко лани.

За Милан..шо знам...ќе видиме летово, ама ако не заебат некоја работа со нов тренер и пар засилувања мислам дека би требало да се вратат во ЛШ.[DOUBLEPOST=1558916005][/DOUBLEPOST]Иначе не ги споредувам целите лиги, ги споредувам екипиве што се борат за влез во ЛЕ ко Валенсија/Гетафе/Севиља/Леверкузен/Менхенгладбах/Ајнтрахт.

Vidi go ovoj, kakvi sve epski filmovi postojat ovoj glea kako gigantski kur od slon vlaga u picka na drug slon od kade izlaga ako ne se lazam sasha baron koen, i prasue od koj film e da go glea. Kako be od gifov dobi zelba da go gleas filmov. :pos:
U megjuvreme cuva dete vo ednata raka, i pravi vecera so drugata. Mnogu luda pojava.
Treba li da se obrazova deteto..

Последно уредено:
Фан на Милан да ја гледа реприза Интер-Емполи и да си пукне од мака :)
А фан на Интер од преголем стрес можело и да не го дочека крајот на утакмицата:D

Сума сумарум испадна премногу возбудливо, јас Рома на нет ја гледав пошо гомната од арена не ја пренасаа, а кај нив пуштив мулти пренос.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom