Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конкретно сезонава (18/19) е најлоша сезона за Серија А од памтивек. Не знам лигата кога била поочајна. Срамни изданија во Европа, катастрофа квалитет во лигата, нула од фудбал.Живо ме интересира како ќе се снајдат италијанскиве екипи во ЛШ следна сезона.
Ама без разлика што ќе се случи во Европа, факт е дека Серија А е крената во квлаитет. Следната сезона очекувам и уште поинтересна да биде.
Маестрално последно коло, што друго да посака било кој фан на фудбалот од борба за ЛШ, ЛЕ и опстанок до буквално последна сезона.
П.С. Кој би рекол не била работата "hehe Ronaldo osvaja lagano zlatna topka mrtva liga e ova"
Честитки до Кваљарела![]()
![]()
![]()
Како тоа Роналдо не води у ниедна категорија (освен шутеви ) а добил награда за играч на годината? Или бубамара да не добил?
затоа што живее на стара слава..Како тоа Роналдо не води у ниедна категорија (освен шутеви ) а добил награда за играч на годината? Или бубамара да не добил?
Донев за сиромашни..Имам впечаток дека Драгонски го напишал постов колку да се најде во муабет
Класичен пацерски пост со ниедна точна реченица.
Ниеден играч на Интер нема на табелава.
Ова woodwork hit е меѓу поважните параметри за Ballon d’or consideration, имаше за Меси таква статистика
Да, и тоа единствениот Лацијал на листава го освоил првото местоОва woodwork hit е меѓу поважните параметри за Ballon d’or consideration, имаше за Меси таква статистика![]()
Конкретно сезонава (18/19) е најлоша сезона за Серија А од памтивек. Не знам лигата кога била поочајна. Срамни изданија во Европа, катастрофа квалитет во лигата, нула од фудбал.
Годините 2014-2017 беа далеку подобри.
Nekoj da kaze?Bernardi za sto dobi crven karton?
Некој од Аталанта проба да симулира удар без топка, овој го грабна за глава и го растресе ко циган цреша додека лежеше по што изби општа туча. Повеќе детали на гугл.Nekoj da kaze?
Nekoj da kaze?