Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Форза Милан или како веч мислам дека живее само за Јувентус, па дај бе другар почни да навиваш за нив, абе вечер Милан да победи ми се чини дека повеќе ќе се радува на тоа што Пандев дал гол и што Јувентус изгубил отколку за победа на неговиот тим, значи нема тема, нема место да не пишува за Јувентус, кој пациент мајко мила :D.

Јас сум за Џенова. [emoji38][emoji2420]
Не знам дали има поголем од тебе, уствари има оној Скај. [emoji2]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ќе се молиш некако да се избришам и да не се вратам назад како тој што ти ставил лајк. [emoji38]
Јас барем не лижам каде плукам. [emoji6]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Слушајте што е оставање глас:

Се одра братот :pos:
Zasluzeno pobedija, cestitki za niv... baska normalno deka nivnite navivaci ke se poseruvaat od radost posto toa im e najgolemoto dostignuvanje sezonava pobeda protiv juve i zacenetiranje na 13to mesto odnosno obezbeduvanje opstanok..

Пандев играчиште :cuc: :cuc: :cuc:

Секоја чест за кариерата што ја има, дефинитивно најдобар фудбалер во историјата на Македонија (y)

Zasluzeno pobedija, cestitki za niv... baska normalno deka nivnite navivaci ke se poseruvaat od radost posto toa im e najgolemoto dostignuvanje sezonava pobeda protiv juve i zacenetiranje na 13to mesto odnosno obezbeduvanje opstanok..

Како бе може да си толку butthurt на факинг Џенова...

Како бе може да си толку butthurt на факинг Џенова...
A kako zakluci deka dodirna porazov do mene? Ja samo ja prezentirav realnata slika, sezonava najgolem dostrel im e pobedava protiv momentalniot i 7 pati uzastopni sampion italije..

sea go gleam golov na pandev, elelelele bonuci samom pratete go so praese, narocito koga goran se ufrli vnatre :pos::pos::pos::pos:

Се појавија и патриотите.
Напред Македонија!

Гукнете нешто бе.

Како и секогаш во дербито тимот кој е во послаба форма, има поголема мотивација.

Милане брате ако изгубиш од Интер во ваква ситуација/форма како што е... оди убиј се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom