Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е некој не сака вие да бидете шампиони.И после некој тука ќе очекува да се прекине доминацијата на Јувентус... Никој нема да освои Серија А уште многу години во иднина. Најумрената лига ја гледаме во свет.
Од темата за Интер тука ме цитираше? Ок бро лапај лајкчиња...Тоа е некој не сака вие да бидете шампиони.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Глупандер си. Факт.Nemase penal , da bese protiv Juve nemase da sviri penal . Fakt
Па баш за првиот гол во темата за Интер кажав дека е офсајд, никој не изреагира
Dvata VAR odgovaraa, zasto odlukite bea na mesto.
cist faul nad diambrosio naprai simeone mislam, kako toa vrska nemalo a jasno se vide deka namesto topka, mu ja sutira nogata i toa asalno.
Па за лајкови те цитирав. Колку лајкови за толку сантиметри ќе ми порасне.Од темата за Интер тука ме цитираше? Ок бро лапај лајкчиња...
А плачете кога против Јуве ве лупаат судиите, демек и вие за скудето се борите...
Џабе кажуваме ние, слепи сме, тревата е лошо искосенаПа баш за првиот гол во темата за Интер кажав дека е офсајд, никој не изреагира![]()
Ако ти и уште 3јца оф фан клуб сте цел свет да, ве гледаше.Nema vrska Juventus so situacijava be ne tropajte zeleni. Mene mi e maka sto cel svet vide deka ne e penal, onaka tugj sram me izede koga pokaza penal.
Не се бориме, ама против кои екипи не се свират вакви пенали? Една е во Серија А, колку пати се десило некој кога ќе се приблжи до Јувентус да се случат вакви испади? Монопол е лигата, едноставно ја поседува најјаката фамилија во Италија и си прават што сакаат. Сите знаеме кој е најомразен ривал на Јувентус, и Милан го јаде само сега се правите паметни.Па за лајкови те цитирав. Колку лајкови за толку сантиметри ќе ми порасне.
А што има врска првиот на табела со денешните судиски одлуки? Се борите за титула?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ne znam sto e bitno koj go udril, toa najmalce e bitno, mozev i batistuta da recam, seedno, fakt e deka tamu imase cist faul, taka da ne znam sto trebase denes sudijava da kompenzira, site odluki mu bea na mesto so var-ot, osven penalot za fiorentina.Не си релевантен и не можеш да кажуваш за јасно гледање кога успеа Симеоне да го смешаш со Муриел
Јасно видел он кај го удрил по ногата, али не можел јасно да виде кој играч бил, дури од црн бел му се видел![]()