JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
150 minuti ke trae tekmava, ebate VAR.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Faul nad Dambrozio.А зошто го поништи голот на Фиорентина?
Sto zboris ti be svesen li si?Двата ВАР ви одговараа у ваша корист а сеа коа не ви беше у корист не чини ВАР а?
Искрено само првиот ВАР беше ОК, другиот што им поништи гол на Фиорентина и овој сеа што им даде пенал без врска ми се... компензација си напрае судијата.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Вар ваљда служи да се исправат грешките и да се донесе исправна одлука кога веќе се гледа снимка, а не да компензира. После гледање Вар неможе тоа да се нарече судиска грешка, него чисти грабеж. Ако Серије А е про лига судијава треба да се казни со 10 години судење Серије Д.Двата ВАР ви одговараа у ваша корист а сеа коа не ви беше у корист не чини ВАР а?
Искрено само првиот ВАР беше ОК, другиот што им поништи гол на Фиорентина и овој сеа што им даде пенал без врска ми се... компензација си напрае судијата.
Dvata VAR odgovaraa, zasto odlukite bea na mesto.Двата ВАР ви одговараа у ваша корист а сеа коа не ви беше у корист не чини ВАР а?