Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се бориме, ама против кои екипи не се свират вакви пенали? Една е во Серија А, колку пати се десило некој кога ќе се приблжи до Јувентус да случат вакви испади? Монопол е лигата, едноставно ја поседува најјаката фамилија во Италија и си прават што сакаат. Сите знаеме кој е најомразен ривал на Јувентус, и Милан го јаде само сега се правите паметни.

Вака така Интер, кој беше две класи подобар според некои, е на само 2 бода од Милан и на 3 бода од оваа година слабата Рома.

Свири пенал, судиите од вар го викаат да си ја исправи грешката али он стои на своето и суди пенал :pos:некој стварно не сака Интер да биде топ 4

Немој со овие еднострани клипчиња, дај стави и од другиот тим, мислам дека беа каљари, иста ситуација не досуди.

Еве уште една ситуација, чисто дека побара не за друго

ne znam sto e bitno koj go udril, toa najmalce e bitno, mozev i batistuta da recam, seedno, fakt e deka tamu imase cist faul, taka da ne znam sto trebase denes sudijava da kompenzira, site odluki mu bea na mesto so var-ot, osven penalot za fiorentina.
Fiorentina inaku vtor pat sezonava dobiva nepostoecki penal posle gleanje so VAR, ednas so atalanta, isto kieza dajvna i znam i togas videoto tuka go staiv na temava, totalno nejasno kako so var toa mu godadoa, i denes pak kieza involviran u penal za fiorentina koj realno ne postoese a im bese daen posle gleanje na snimkite.

Seedno, nema nazad, nit e prv nit e posleden pat da svedocam na vakva rabota u italija, i koga e u prasanje inter, i koga ne e, taka da otrpnat sum, nit pak e nesto neocekuvano.
ako ne bilo penal i Kieza stvarno dajvnal ondak trebase da jade kazna posto ja razgleduvaa situacijava komisija posle 2-3 dena i izleze deka e ispravna odluka :toe:

Вака така Интер, кој беше две класи подобар според некои, е на само 2 бода од Милан и на 3 бода од оваа година слабата Рома.
И -9 од Наполи кој оваа сезона се ослабени. :D

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ќе беа појаки али играчиве го минираат Спалети.
hhh iskompleksiran si deka luzerpul ne osvaja коментари incoming.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom