џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.475
- Поени од реакции
- 25.446
И ти си за ебање брат...2ка га чекав за паре
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти си за ебање брат...2ка га чекав за паре
Е колку е чист, полоша слика не си можел да ја ставиш
Не се бориме, ама против кои екипи не се свират вакви пенали? Една е во Серија А, колку пати се десило некој кога ќе се приблжи до Јувентус да случат вакви испади? Монопол е лигата, едноставно ја поседува најјаката фамилија во Италија и си прават што сакаат. Сите знаеме кој е најомразен ривал на Јувентус, и Милан го јаде само сега се правите паметни.
Mnogu los sens za humor poseduvas druze.Ако ти и уште 3јца оф фан клуб сте цел свет да, ве гледаше.
Е колку е чист, полоша слика не си можел да ја ставишБашка доле бекот (Дамбросио мислам) последен е ко што гледам
![]()
'Ама што кога Јувентус се најјаки секако ќе победеа, Интер да не ќе освои лига хехехе'
Немој со овие еднострани клипчиња, дај стави и од другиот тим, мислам дека беа каљари, иста ситуација не досуди.
Немој со овие еднострани клипчиња, дај стави и од другиот тим, мислам дека беа каљари, иста ситуација не досуди.
ako ne bilo penal i Kieza stvarno dajvnal ondak trebase da jade kazna posto ja razgleduvaa situacijava komisija posle 2-3 dena i izleze deka e ispravna odlukane znam sto e bitno koj go udril, toa najmalce e bitno, mozev i batistuta da recam, seedno, fakt e deka tamu imase cist faul, taka da ne znam sto trebase denes sudijava da kompenzira, site odluki mu bea na mesto so var-ot, osven penalot za fiorentina.
Fiorentina inaku vtor pat sezonava dobiva nepostoecki penal posle gleanje so VAR, ednas so atalanta, isto kieza dajvna i znam i togas videoto tuka go staiv na temava, totalno nejasno kako so var toa mu godadoa, i denes pak kieza involviran u penal za fiorentina koj realno ne postoese a im bese daen posle gleanje na snimkite.
Seedno, nema nazad, nit e prv nit e posleden pat da svedocam na vakva rabota u italija, i koga e u prasanje inter, i koga ne e, taka da otrpnat sum, nit pak e nesto neocekuvano.
И -9 од Наполи кој оваа сезона се ослабени.Вака така Интер, кој беше две класи подобар според некои, е на само 2 бода од Милан и на 3 бода од оваа година слабата Рома.
Ок и која ти е поентата?
Еве уште една ситуација, чисто дека побара не за друго
Ќе беа појаки али играчиве го минираат Спалети.Вака така Интер, кој беше две класи подобар според некои, е на само 2 бода од Милан и на 3 бода од оваа година слабата Рома.