Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Трепки ми паднаа додека ги читам енормните постови на латиница на syn...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е уште пострашно на времето опоменуваше да не се пишува на латиница, а види сега, шта речи коју поруку послатиТрепки ми паднаа додека ги читам енормните постови на латиница на syn...
Па не е муабетов кој е заебан, туку зошто сметаш дека апсурдно е што ве брецнав. Ви кажав вие се смеевте за трансферот, ти веднаш се дистанцираше, кажа си смеел за Сантон само, што бил проценет толку пари, тогаш еве дојде време и јас оправдано да се насмеам на проценката на Заниоло што ја направиле, тоа е муабетов и нема ништо лошо тука, целиот друг муабет е излишен...Pa Roma e ograbena be covek, sekako se ograbeni, ne zasto radja u inter gazi, tuku zasto za roma gazel i defakto vi bese LIDER u tim, toa ne mozes da go negiras, i voopsto ne vi bese seedno sto si odi, na vam, navivacite, toa e fakt nepobiden.
Roma izgubi lider na smetka na inter, roma drasticno letoska oslabe, pokraj nego i strotman si zamina, a deka roma se oslabeni govori i novata digresija sto klubot ja dozivuva godinava.
Taka da, da, ograbeni ste, zasto so zaminuvanjeto na radja roma oslabna, igracite sto pokrivaat, ne pokrivaat dostojno za toj dres, toa najdobro ja pokazuva reakcijata na ultrasite na klubot a i ostanatite navivaci vo italija koi se nezadovolni od momentalnata roma.
Toa sto vo inter ne igra dobro e drug muabet i normalno deka toa ne go negiram, normalno deka mi e krivo, ne mi e seedno i sto zaniolo e izguben a ovoj se zaebavase eden period, ama deka i roma vo situacijava e sjebana, e, zasto toa sto go nudese radja za roma so godini, vklucuvajki ja i lanskata posle koja e nabrkan, ne poradi losite igri, tuku poradi negoviot problematicen karakter so koj golemiot trofeen strateg EDF ne mozel da se nosi, apsolutno nieden igrac koj e momentalno vo sredinata na roma ne moze da go dostavi, vklucuvajki go i zaniolo.
Ne begam ja od temata, jasno ova ti go staviv od start na doznaenje, roma bez radja se poslabi bajagi, zatoa i celo vreme ti drobam, koja ti e satisfakcijata sto zaniolo sea vredi 3-4 pati poveke, koga roma e drasticno oslabena i realno za kurac ne gi biva, a edna od pricinite za toa e i sto naingolan veke ne e del od timot.
Toa e momentot druze, Dali imaat osnova? Samo zasto radja e los vo inter li e dovolnata osnova da ne dupat oni ?Збориме конкретно за Наинголан и за досетките што се правеа на форумов. Фановите на Рома имаат основ да ве дупат за Наинголан, поготово после трансфер рокот каде им се качивте на глава како тоа сте ги ограбиле што за 20 милки сте им го земале еден од главните играчи на екипата. Додатен бонус ви беше што ги дупевте дека и Сантон сте им го увалиле во трансферот. За 6 месеци покасно, тотално фијаско да се случи со Раџа.
Ne se distanciram nikade ja, za santon e smesno, fakt, za zaniolo denta koga bese potpisan transferot kazav sto mislam, i do den denes sum so istiot stav.Па не е муабетов кој е заебан, туку зошто сметаш дека апсурдно е што ве брецнав. Ви кажав вие се смеевте за трансферот, ти веднаш се дистанцираше, кажа си смеел за Сантон само, што бил проценет толку пари, тогаш еве дојде време и јас оправдано да се насмеам на проценката на Заниоло што ја направиле, тоа е муабетов и нема ништо лошо тука, целиот друг муабет е излишен...
Ова е исто како кога ти се смееше за Сантон јас да ти зборев бегај бе, се смееш за Сантон, а за жалење сте, еден куп трансфери промашивте години уназад. И ти нормално на тоа ќе ми речеш шо кур ми мешаш други работи, гледај моментално како ве заебавме и колку ви го проценивме Сантон. Ме разбираш сега??
Види есеи пишување на латиница да после еден ред читање човек се откаже. Ја глава ставам дека само бумшакалака му ги чита очобол постовите до крај.Што е уште пострашно на времето опоменуваше да не се пишува на латиница, а види сега, шта речи коју поруку послати.
Нема врска, јас му читам увек постови зошто колку и да се иам расправано за глупости со него и разглабано до 101 и назад најчесто има поента само нервира што ќе отиде до месечина и назад, ќе заобиколи цел сончев систем за да ја долови својата поента а твојата да ја однесе у курац, нешто што нервира![]()
ako dojde mojot covek konte, vetuvam ke pisuvam na kirilica.Трепки ми паднаа додека ги читам енормните постови на латиница на syn...
Нема врска, јас му читам увек постови зошто колку и да се иам расправано за глупости со него и разглабано до 101 и назад најчесто има поента само нервира што ќе отиде до месечина и назад, ќе заобиколи цел сончев систем за да ја долови својата поента а твојата да ја однесе у курац, нешто што нервира![]()
ok e trol ukapiravme sobiras lajkcinja na forum so kontranje, najcesto so mene i stekot.Која поента бе, у ниту еден пост немал поента. Големиот експерт Урко. Ќе се излета ко магаре па имаш после ама јас не сум рекол така, како сега ова, мислев на ова на она и ќе му разјебе све пусто и сиромашно на соговорникот (да, најчесто Марио)
Aј иди повлекувај негде паралели и не кур замарај да све да ти ебам одвратно.ok e trol ukapiravme sobiras lajkcinja na forum so kontranje, najcesto so mene i stekot.
bravo sekoja cest, ajde sega te molam ednostavno umri i ti i toa kansorot od humor sto go donese na forumov so iminjata sve da ti ebam.
За Јувентус нема триплете, а за Интер повторно е zero tituli...можеби интерашите ќе ми се налутат на овој муабет, ама знам дека @Io Sono Interista воопшто нема да ми се налути, дека сум во право.
Така Ио...?![]()
da ti ja nadenam ja tebe paralelava u usta horizontalno sve da ti ebam.Aј иди повлекувај негде паралели и не кур замарај да све да ти ебам одвратно.
ok e xhoni go pisa ova i u nasa tema i mislam deka juventasite vidoa ama ne ti udrija po nekoe lajkce osven mozebi shikirea koj redovno ne cita.Кое дно од навивачи се Интерашите и општо по социјалните мрежи,јас разбирам дека во секоја фан база има несозреани и примитивни..ама ова ги надминува сите граници ..да му се ситиш на некој што е константно 25-30 бода пред тебе секоја сезона дека не го освоиле купот,а тие претходно 4 пати со ред го освојуваат и апла се виде дека свесно се откажваат за да се насочат кон ЛШ...дека немало да освојат триплета...што е најтрагично тој клуб има таква доминација што во историјата на Сериа А не е запамтено.