Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Непрофесионално од негова страна, овие хрватите на спортклуб се стварно субјективни. Вчера цело време си се прашуваше дали Чорич и Пјаца ќе добијат шанса, ги броеше измените, а сиромашкиот не знае што позиција игра Чорич, завикал 'сепак Фазио прва постава а Чорич остана на клупа':ROFLMAO:

Стракоса на полувреме се крстеше како православните христијани, зар е православен албанец? Знам дека во албанија има католици албанци, али за православни врска немам дека има

Кој му дозволи на наркоманот да го изведе пеналот?[DOUBLEPOST=1548975123][/DOUBLEPOST]
Непрофесионално од негова страна, овие хрватите на спортклуб се стварно субјективни. Вчера цело време си се прашуваше дали Чорич и Пјаца ќе добијат шанса, ги броеше измените, а сиромашкиот не знае што позиција игра Чорич, завикал 'сепак Фазио прва постава а Чорич остана на клупа':ROFLMAO:

Стракоса на полувреме се крстеше како православните христијани, зар е православен албанец? Знам дека во албанија има католици албанци, али за православни врска немам дека има

Има и православни Албанци, ако се сеќам беа околу 10%, ама не ме држи за збор. Плус aко го слушна коментаторот роден и раснат во Атина

Раџа факин Наинголан..:pos::pos:

tenor.gif

Шала на страна, интер се заеба поштено со Раџа. Поарно тие пари да ги инвестираа у Кансело и да го задржеа Заниоло.

Заниоло + Кансело >>> Раџа + Вршаљко.

Мада кој очекуваше. Реално на хартија добра зделка направија, ама тоа е, никад не му знаеш со такви играчи.

Мада кој очекуваше. Реално на хартија добра зделка направија, ама тоа е, никад не му знаеш со такви играчи.
Тоа е тоа, не знам зошто толку се драматизира и за него и за Заниоло и се пишуваат 200 страници на темава. Интер имаше потреба од профил на играч како Раџа, на хартија евтино го земаа, испадна флоп и тоа е тоа, нема што да се зборува понатака. Да дадеше Интер 100 милиони за него па да разберам, ама вака не треба толку прашина да се крева според мене.

На Раџа залетот за пеналот му беше како на маалски фудбал кога игравме на пенали:D

Тоа е тоа, не знам зошто толку се драматизира и за него и за Заниоло и се пишуваат 200 страници на темава. Интер имаше потреба од профил на играч како Раџа, на хартија евтино го земаа, испадна флоп и тоа е тоа, нема што да се зборува понатака. Да дадеше Интер 100 милиони за него па да разберам, ама вака не треба толку прашина да се крева според мене.
Е тоа е тоа ама ти текнуе летоска колку се силевте со пречеци со ова со она, го ругавте Кансело пошо никој од Јуве навивачиве не го пречекал на аеродром коа дојде сред недела у 12 навечер. :D Дечкото стана еден од најјаки десни бекови у свет, а овој талибанецов ќутук невиден. Да ми е овде сеа тој што го имаше пишано твитот, да му го испринтам и да го расшамарам со истиот смеејќи му се у фаца.

Па и не се крева, освен тука на форумот. Реално Раџа испадна флопиште од епски размери и со право фановите на Рома можаат да ве пецкаат конкретно за тој случај, зашто им се смеевте летово како сте ги ограбиле за неколку месеци подоцна тој грабеж да испадне тотално фијаско. Е сеа @Syn братот има проблем да го признае ова, и мисли дека со очајнички есејски постови кај што дискусијата ќе ја однесе во милион правци ќе проба некако да го оправда трансферот на Раџа во Интер.

Не ме сфаќај погрешно, не викам дека Интер се заебаа летото што го земаа. Видоа одлична цена за него, ризикуваа да го купат и покрај тоа што беше повреден тогаш и знаеа дека има проблематичен карактер, ваљда рачунаа дека под Спалети нема да ги прави циркузите со доцнење на тренинг, главење у диско и пијанчење. Јебига, ризикуваа, не им се исплатеше, тоа е тоа, нема ништо лошо во ова али не го мења фактот дека 6 месеци покасно типот дното го допре и излезе огромен флоп, поготово после помпата што се направи за него летово.

Е тоа е тоа ама ти текнуе летоска колку се силевте со пречеци со ова со она, го ругавте Кансело пошо никој од Јуве навивачиве не го пречекал на аеродром коа дојде сред недела у 12 навечер. :D Дечкото стана еден од најјаки десни бекови у свет, а овој талибанецов ќутук невиден. Да ми е овде сеа тој што го имаше пишано твитот, да му го испринтам и да го расшамарам со истиот смеејќи му се у фаца.
Абе види, у ера на интернет мора да има милион кретени што ќе сеат рак низ интернетов. Ми текнува на ситуацијата со Кансело, демек Раџа го пречекале милион навивачи а овој малце, глупости на квадрат реално, веројатно Кансело сликан кога стапнувал на аеродромот и мора да се удри форс дека никој не дошол, а уствари нема врска. Плус, Кансело не е хајпан како Раџа па затоа и беше форсот на одредени идиоти што се мотаат по странициве поврзани со Интер на социјалните мрежи.

И да не заборавам да кажам, очајно ми смета непрофесионализмот од Наинголан, сфаќам да ја утнат работата со него, да не успее во новата средина, ама барем да се труди, овој ништо, ДНО, нула.[DOUBLEPOST=1548977189][/DOUBLEPOST]
Па и не се крева, освен тука на форумот. Реално Раџа испадна флопиште од епски размери и со право фановите на Рома можаат да ве пецкаат конкретно за тој случај, зашто им се смеевте летово како сте ги ограбиле за неколку месеци подоцна тој грабеж да испадне тотално фијаско. Е сеа @Syn братот има проблем да го признае ова, и мисли дека со очајнички есејски постови кај што дискусијата ќе ја однесе во милион правци ќе проба некако да го оправда трансферот на Раџа во Интер.

Не ме сфаќај погрешно, не викам дека Интер се заебаа летото што го земаа. Видоа одлична цена за него, ризикуваа да го купат и покрај тоа што беше повреден тогаш и знаеа дека има проблематичен карактер, ваљда рачунаа дека под Спалети нема да ги прави циркузите со доцнење на тренинг, главење у диско и пијанчење. Јебига, ризикуваа, не им се исплатеше, тоа е тоа, нема ништо лошо во ова али не го мења фактот дека 6 месеци покасно типот дното го допре и излезе огромен флоп, поготово после помпата што се направи за него летово.
Е добро де, кој порекна дека е флоп Раџа? Јебига дно допира и тоа е тоа, не гледам каде не го признаваме ние тоа, или ајде барем јас. Едноставно е, Интер летоска имаше потреба од играч како Раџа, го доби за релативно мала цена и плус се отараси од едно бубуљичаво и раковидно гомно, изгуби и еден огромен потенцијал во името на Заниоло и тоа е тоа. ЗАтоа ти викам, да го земеа за 100 милиони друго ќе беше, ама вака релативно малце го платија со оглед на околностите. Тоа е, непрофесионализам на дело покажува ликот, затоа и го допира сето можно дно на светот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom