Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Прециози ќе го бара назад Балардини, Пиатек не постои откако го назначија Јурич. Непотребно го сменија, а немаа лоши резултати.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

И мене не ми е јасно зошто го сменија, воопшто не му беа лоши резултатите, а овој лани го избркаа откако го допре сето можно дно на светот.

Иначе Интер моментално се на страшен левел, сите од прв до последен газат. Денес без Икарди и плус со комбиниран состав лагана победа од 5-0.

Прециози ќе го бара назад Балардини, Пиатек не постои откако го назначија Јурич. Непотребно го сменија, а немаа лоши резултати.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Да, у право си, ама тешко дека балардини би прифатил после кажаното од пресиози, кој рече дека направил голема грешка што се решил со балардини да почне сезона, односно, он бил само добар кертејкер и ништо повеќе ...
После тоа ако му се врати тури му курот, безкичмењак класичен ќе испадне.
А не ми е јасно што очекуваше он од џенова сезонава, воопшто не беа лоши освен мечот со парма кога ги утепаа дома, ама пак, претеран беше отказот, башка што го ангажираше моментално убедливо најлошиот тренер у калчото, јурич, дно од тренер кој нема теорија до крај на сезона да истера.
Ај да имаше некоја боља опција ама јурич бе, башка што балардини успеа максимумот од пијатек да го црпи, овој денес на клупа го остава, демек да го одмори.

Фиорентина, једина екипа сезонава што добива два непостоечки пенали после тегавење со варов ...
Даваш копачка у голман на противник у глава и си го осакатил, али притоа си паднал демек он те удрил, добиваш пенал.
Претходниот беше дајвот на киеза пред некоја недела со аталанта.

Тотално нејасно како со ВАР прегледување ова поминува но добро, италија и се е можно.

Овој Киеза ми стана најодвратен играч во Сериа А, тешко лигле.

Па јас баш у тој момент не видов, ама мислам дека директно пенап досуди, не реагираше никој и немаше преглед од ВАР

Многу време им траат овие проверкиве за офсајд, голот падна после 47 секунди, а после три минути чекаа потврда дека е регуларен.

Imase ovsajt za dibala , i cist penal od bbenatia aha ete koj mestel

Кое е објаснувањето сега? Топката паѓаше директно пред играч на каљари ... шанса поголема од пенал.

Очекувам одговор од типот: не го удри во рака топката, во завојот беше :tapp:

Кое е објаснувањето сега? Топката паѓаше директно пред играч на каљари ... шанса поголема од пенал.
Топката со главата сам си ја шутна во раката. Кога топката ќе удри од еден дел од телото, а потоа ќе заврши во главата тогаш според правилата нема пенал.

Погледни Нигерија-Аргентија мислам дека беше на светското првенство.

Топката со главата сам си ја шутна во раката. Кога топката ќе удри од еден дел од телото, а потоа ќе заврши во главата тогаш според правилата нема пенал.

Од кај ги вадите бе правилава... дај те молам просветли ме.

Според ова, секој фудбалер може да си ја смири на гради и да си ја фати топката во раце.

Се знае кој смее со рака да игра во 16ник - голманот само. Секое друго играње треба да се санкционира. Особено кога влијае директно врз играта

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom