Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И двата не беа пенал, од Каљари може поблиску до пенал, ама од една од снимките се виде дека ја смири со рамото.

Kievo do 90ta minuta statisticki imaa 0 upateni udari kon golot i von ramkite od istiot, sea gleam 1 sut direkten u gol, posle 90ta izglea.
Volku slabi ni benevento ne bea, a kutrive uste imaat -1 poen radi kaznata :pos:
Roma kolku se defektni sezonava dovolno govori faktot sto kievo so niv na gosti izigra 2-2, iako gubea 2-0, momentalno se u serija od 7 porazi kade dale sve na sve 2 gola.
Ajt mrs u vtora liga.

Го фати дебелиот ишијас.. кој ли ќе дава сеа голови?

Види му состав на Гатузо, ко Раниери на времето со дупли бекови што играше и коњи во средина. Стаил двајца тешкаши напред, коњи во средина и Родригез и Лаксалт по левата страна, креативен потег на големиот Гатузо нема што.

Одма би го избркал ради ова, што им е на тренериве ја не можам да разберам...

А со кој да игра кога има многу повредени играчи?

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Види му состав на Гатузо, ко Раниери на времето со дупли бекови што играше и коњи во средина. Стаил двајца тешкаши напред, коњи во средина и Родригез и Лаксалт по левата страна, креативен потег на големиот Гатузо нема што.

Биља, Бонавентура и Чаканоглу се повредени, крпариме со тоа што имаме, е сега тоа што го имаме не е баш за фалење :(

Ама нормално најголемата шуга на светот Абате не е повреден и се смешка кога се поздравува со играчи...

Па 4-3-3 де, нека го пушти од прва минута овој Кастиљехо, за кој кур го купија?[DOUBLEPOST=1541363087][/DOUBLEPOST]
Биља, Бонавентура и Чаканоглу се повредени, крпариме со тоа што имаме, е сега тоа што го имаме не е баш за фалење :(

Ама нормално најголемата шуга на светот Абате не е повреден и се смешка кога се поздравува со играчи...
Па нели сте појаки од Интер, зш не е за фалење тоа што го имате? :icon_lol:

Чалканоглу, Бонавентура и Биља се повредени баш тие што ја праат играта... Му се смее некоа минута на Монтоливо [emoji16]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Па 4-3-3 де, нека го пушти од прва минута овој Кастиљехо, за кој кур го купија?[DOUBLEPOST=1541363087][/DOUBLEPOST]
Па нели сте појаки од Интер, зш не е за фалење тоа што го имате? :icon_lol:
Да бе, пошо ти се фалиш ко ќе ти трчкарат Ранокија уживај :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom