Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да си копаш мислења во твој фан клуб за Роналдо низ годините и постови откако дојде во јуве мислам дека ќе е боље. И за Бонучи исто откако додека беше во Милан и откако се врати во јуве. Тек тогаш каков срам ќе те фати.Игуаин наеднаш од дебела верзија на Пелисие, во класа играч прерасна според миланезиве.
Ме мрзи мислења да им копам, богнзае што ќе изнајдеме од нив во претходните две сезони![]()

Шо го форсираш Сантон незнам, ништо лошо не направи играчот, барем од Карсдорп не изигра полошо, така зборевте за Хесус, па од тие ваши коментари за него човекот ни пола толку лошо не одиграСантон пак влезе при крајот на мечот и изгуби неговиот тим, абе не е можно каква одвратна проклетија е сидашов.![]()
Игуаин наеднаш од дебела верзија на Пелисие, во класа играч прерасна според миланезиве.
Ме мрзи мислења да им копам, богнзае што ќе изнајдеме од нив во претходните две сезони![]()
[emoji23]Ти може како сакаш да се тешиш, ама со муабетиве само се закопувате со тоа дека вие сте најреалните и најчесните, а јувенташите само си го фалат своето и за нив играат најдобрите играчи на светот. Срам ме фати кога ви го отворив фан клубот сега, да не ти се верува дури...
За мувлата што ја носи со него бе, не дека згреши нешто конкретно.Шо го форсираш Сантон незнам, ништо лошо не направи играчот, барем од Карсдорп не изигра полошо, така зборевте за Хесус, па од тие ваши коментари за него човекот ни пола толку лошо не одигра
Инаку Сантон е прелош играч, колку сакаш теши се со него џабе ти е, најлошиот играч на планетата земја е тоа рошаво сидашко копиле. А за Хуан јас не сум ти зборел, мене ми беше еден од поомилените играчи во Интер заедно со Гуарин.
Дур го викаш Кики никад нема гол да даде.Ovaa sezona vecer prv pat ke imam moznost da go gledam Juve, prvite 2 kola ne mozev... Zacuvajte go postov, Kiki vecer dava gol deka ja ke go gleam![]()

Poklon dvojka 1.75 od extra u zlatnaОвој Лаутаро е толку добар што Спалети не сака ни да го игра во ситуација кога Икарди е повреден, со лажна деветка ќе игра
Како и да е би требало да тепаат, многу слаба Болоња на првите две утакмици..
Poklon dvojka 1.75 od extra u zlatna