Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако Зампа правел малверзации, зошто не го казнат него лично? Кој кур мора клубот и навивачите сега да страдаат за некој кој повеќе нема никаков допир со клубот, не разбирам.
us-palermo-playing-in-serie-b-right-now-if-they-kept.jpg

Де Роси и официјално си заминува од Рома на крајот од сезоната, што не значи и негово пензионирање.
Нема никаква најава каде ќе ја продолжи својата кариера.

Футуро Капитано, а им беше капитен само 2-3 сезони :icon_mrgr:

Си оди и срцето на тимот.. А може уште 1 сезона сигурно да одигра..
Заедно со Пелисиер мислам дека се последните од онаа декада на калчото кога беше најсилно..

Си оди и срцето на тимот.. А може уште 1 сезона сигурно да одигра..
Заедно со Пелисиер мислам дека се последните од онаа декада на калчото кога беше најсилно..

Томазо Берни и догодина ќе ги брани боите на Интер.

Go izguglav sea posto 1 pat go sludam i koa gleam ima 200,000 salary... Alal da im e na vakvive rodeni so srekja u gz..

Па толку зимаат третите голмани во јаките екипи. Инаку и ја им завидам, си прчат кур цела година, патуваат со екипата, а парите само доаѓаат на сметката. :D

200.000 евра годишна плата е ок за трет голман.
Кај нас постариот Донарума беше на 1 мил благодарение на брат му.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

15-16 iljadi evra mesecna plata i ne e nesto wow vo denesniov fudbal, mada ok za tret golman e sosema ok so ogled na toa sto ovoj moze da brani samo ako umrat prvite dvajca, Handanovic i Padeli. Ne igra, nisto ne pravi osven sto trenira, patuva so ekipata i si pravi zabava. I ja bi prael taka za 15k evra mesecno. :icon_lol:

Де Роси и официјално си заминува од Рома на крајот од сезоната, што не значи и негово пензионирање.
Нема никаква најава каде ќе ја продолжи својата кариера.

Кариерата ќе ја продолжи во САД.

Кариерата ќе ја продолжи во САД.
Можно е, ама избркан е на крајот, односно кажано му било дека не сакаат веќе да продолжуваат со него, а он изјави дека доколку би бил директор на тимот, играч од ваков калибар би задржал на уште година дена.
Лош крај за него тука како и да е.

15-16 iljadi evra mesecna plata i ne e nesto wow vo denesniov fudbal, mada ok za tret golman e sosema ok so ogled na toa sto ovoj moze da brani samo ako umrat prvite dvajca, Handanovic i Padeli. Ne igra, nisto ne pravi osven sto trenira, patuva so ekipata i si pravi zabava. I ja bi prael taka za 15k evra mesecno. :icon_lol:
Не е во фудбалот, ама ако просечна плата во Италија е 1700-1800 евра месечно, тој прчејќи си го зема х10 од тој износ.

Добро сега има ВАР во купот или нема?

Ретко катастрофално судење ..чист пенал за Аталанта каде играчиот на Лацио фалеше уште да ја забие со рака,во друга ситуација топката излегва цело метро во корнер овај Банти покажува аут..Кореа излегва сам на сам со голманот од страна овај му дава жолт на играчот на Аталанта....милион недосудени прекршоци на двете страни..играчи и тренери му протестираат и му урлаат,играчите се понашаат како на пазар...

Лука Банти генерално е добар судија ама засега разочарува,главен актер е на теренот и лошо ја менаџира утакмицата

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom