Ако Зампа правел малверзации, зошто не го казнат него лично? Кој кур мора клубот и навивачите сега да страдаат за некој кој повеќе нема никаков допир со клубот, не разбирам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си оди и срцето на тимот.. А може уште 1 сезона сигурно да одигра..
Заедно со Пелисиер мислам дека се последните од онаа декада на калчото кога беше најсилно..
Go izguglav sea posto 1 pat go sludam i koa gleam ima 200,000 salary... Alal da im e na vakvive rodeni so srekja u gz..Томазо Берни и догодина ќе ги брани боите на Интер.
Go izguglav sea posto 1 pat go sludam i koa gleam ima 200,000 salary... Alal da im e na vakvive rodeni so srekja u gz..

Де Роси и официјално си заминува од Рома на крајот од сезоната, што не значи и негово пензионирање.
Нема никаква најава каде ќе ја продолжи својата кариера.
Можно е, ама избркан е на крајот, односно кажано му било дека не сакаат веќе да продолжуваат со него, а он изјави дека доколку би бил директор на тимот, играч од ваков калибар би задржал на уште година дена.Кариерата ќе ја продолжи во САД.
Не е во фудбалот, ама ако просечна плата во Италија е 1700-1800 евра месечно, тој прчејќи си го зема х10 од тој износ.15-16 iljadi evra mesecna plata i ne e nesto wow vo denesniov fudbal, mada ok za tret golman e sosema ok so ogled na toa sto ovoj moze da brani samo ako umrat prvite dvajca, Handanovic i Padeli. Ne igra, nisto ne pravi osven sto trenira, patuva so ekipata i si pravi zabava. I ja bi prael taka za 15k evra mesecno.![]()