Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очекувам Трибијанка да им ебе матер на навивачите на Интер, како не им било срам, Јувентус газеле како можеле со таков банер да ги дупчат Јуве а они да не помисирале ЛШ 9 години
Абе ок е тролање не викам не, али да нема Јуве никад освоено ЛШ па да си речеш ќе се ложи интер фан базава.. језда јуве 23 год мема освоено, ама вака реално гледано цела декада помина и интер коа освои, така да не е баш блиско време.. Сеа не знам кое годиште си, али ја средно бев коа освои интер, а дете Јуве, а сеа со жена, деца, работа веќе 4 год после магистрирање, значи ипак е голем период...Очекувам Трибијанка да им ебе матер на навивачите на Интер, како не им било срам, Јувентус газеле како можеле со таков банер да ги дупчат Јуве а они да не помисирале ЛШ 9 години
За Интер истиот мобилен кога освои ЛШ последен пат
Можеше и полошо![]()
Не заебавај не се бранеше тоа, повеќе Скрињар згреши што не излезе да блокира.Ханданович класика против Јувентус. Смрзнат ко ~секад.
Не заебавај не се бранеше тоа, повеќе Скрињар згреши што не излезе да блокира.
E ova probuvam da go objasnam na fanovi na Inter ama odma me napagaat deka go mrazam i slicno. Dobar golman i nisto povekje od toa.Не е дека е крив. Работата е што во најголем дел од головите кои што тој ги примил додека е во Интер, стоел нонстоп здрвен. Дали било расчекор или дали далеку, тој имал таков став.
Сеа на не мрдна, лани мислам на сите 3 остана у место. Пред тоа исто неколку ситуации кај што резултатот бил ист.
Не ги следам Интер толку, но по ова излага како, ако не можам да ја фатам, не мрдам.![]()
Ќе видиме наредната на Интер кога ќе биди, како и да е јак е твитотЗа Интер истиот мобилен кога освои ЛШ последен пат
А Јуве кога освои последен пат ЛШ, тогаш имаше пејџери.
![]()
Кога ке излезе P 200 Pro и iPhone 25-kaЌе видиме наредната на Интер кога ќе биди, како и да е јак е твитот![]()