Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.040
- Поени од реакции
- 62.040
Колку треба да си џубре да прославуваш гол додека противничкиот голман се бори за свест?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sea toa trgnav da pisuvam io, kielini kakvo gomno od covek ispadna, sorentino bez svest, sea i go zamenija, kielini slavi gol se pozdravuva so igraci a igracive na kievo panicat za sorentino kur gi boli dali e gol ili ne, a ovoj ne go ni recka a na 2 metra od niv sedi i glea so se desava. DnoКолку треба да си џубре да прославуваш гол додека противничкиот голман се бори за свест?
Колку треба да си џубре да прославуваш гол додека противничкиот голман се бори за свест?
E друго е и кога е Јуве во прашање.Е друго е со Вар.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Прегледај ја снимката попосле.Кој прославуваше бе? Киелини само што напрае гестикулација дека станува збор за гол WTF[DOUBLEPOST=1534614822][/DOUBLEPOST]2-2
Дај линк можда кај мене сечено лепено монтирано еПрегледај ја снимката попосле.
Не заслужи Јувентус гол?Се извадија на крај бе.
mhm, sekako, se pozdravuvase so igraci trcase, slavese, ne reckase sto se desava, ne me jebi, glupo izreagira i krajno necovecki.Кој прославуваше бе? Киелини само што напрае гестикулација дека станува збор за гол WTF[DOUBLEPOST=1534614822][/DOUBLEPOST]2-2
Isti k*r nema razlika a so var a bez nego pak pobedi JuveЕ друго е со Вар.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk