Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Почивај во мир Давиде Астори ..

Се прашувам дали е случајно ова или не? Во Италија имам чувство како клубовите да не водат толку грижа... Во Англија каде каде повеќе играат и фала богу до сега немам слушнато за вакви несреќи.. А можеби и до тука му било..штета добра личност беше ете и Буфон има напишано ..

Се прашувам дали е случајно ова или не? Во Италија имам чувство како клубовите да не водат толку грижа... Во Англија каде каде повеќе играат и фала богу до сега немам слушнато за вакви несреќи.. А можеби и до тука му било..штета добра личност беше ете и Буфон има напишано ..
naprotiv, u italija moze i najmnogu vnimanie se obrnuva za da se sprecat vakvite raboti vo idnina, so studii so sve, i zakonski regulativi postojat za niza testovi sto sekoj fudbaler mora da gi pomine, sve od toa astori pominal i ne pokazal nekakvi znaci deka moze da se sluci vakvo nesto.
Smrtta e prirodna, ednostavno se desilo, ne e deka ne e mozno i na ovie godini da pocines od srcev udar. Zalosno no toa e, dzabe ke baras nekakva logika, nema logika u svetov nikakva, fudbaler e, sportist, zdrava ishrana zdrav zivot, prv pat tatko stanal pred 2 nedeli i eve ... zaspal i ne se razbudil. Nema nikakva smisla ova no jebiga, niti e prv niti e posleden vakov apsurden slucaj.

Кај секого може да се случи ваква инстантна смрт во сон, верувам од инфаркт е тука, не мора да значи дека треба да имаш медицински проблем. Кај луѓето со проблеми да е уште потрагично и да треба да се случи нешто, имаш симптоми кои ќе ти наговестат дека нешто се случува и има време за медицинска интервенција...

Муамба пред 6 години доби срцев удар на сред терен. Во Шпанија имаат умирано фудбалери и во многу други држави.

Да де све ок ве разбрав ама ете на све помислуе човек...
Бог нека не чува и нека оди со ред друго незнам што да кажам .

Муамба пред 6 години доби срцев удар на сред терен. Во Шпанија имаат умирано фудбалери и во многу други држави.
Муамба па како се спаси ни сам не знае, ликот бил технички мртов 40 минути :popce:

Не, Џони ако отиде ќе се одложи утакмицата.
овој вајсмилеров више ни у хипотетички ситуации чоек да не го спомне, пак знае да нароси хаос, чудо од појава.

Последно уредено:
Аууу ептен лошо ова за Астори :( Нека почива во мир ептен од нигде никаде ми дојде информацијава :(

Пишува дека имал кратко боледување демек... од што починал?

Ужасна и шокантна вест... Многу likeable личност и добар дефанзивец. Навистина штета.:(

Едит:

scu9nm.jpg

2vb2c7s.jpg

Ја користат ситуацијава за кликови.. ебате тоа англискиот шлајм ебате! Пу!

Milan announce that they recompense the travelling fans who were supposed to attend the Milan derby tonight with a free entry to Mondo Milan museum in Casa Milan

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom