Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Ova ako e vistina...
e62b2935823fc5e8f0a365df1ca4fcb5.jpg

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Ova ako e vistina...
e62b2935823fc5e8f0a365df1ca4fcb5.jpg

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
не дека нема вистина у муабетов негов ама у вакви моменти да се избациш со ваква изјава треба да си ептен бездушен

Луѓе вакви смртни случаи се случуваат се надеваме и ние тука што пишуваме немаме некоја скриена срцева болест од овој тип не може ниту Жан Митрев да ти помогне ( повеќе од случаите за ваква срцева болест се од раѓање и прашање на време е кога ке и наштети на организмот), медицината уште не може да ја препознава, може се да биде ок кога ги прават испитувањата, смрта нема врска со инфаркт bthw

Не ме чуди да го има изјавено тоа. Некој и да не го познаваш сепак ќе те погоди без разлика дали е позната личност или не. Јас цел ден не престанав да мислам на ова, а ништо немам со фудбалскиот свет.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Нема да ме чуди ако е вистината изјавата на Алвес, знае нему устата да му е побрза од мозокот.

Izgleda dobrite raboti mnogu brzo i lesno se zaboravaat. Dani Alves vo najteskite momenti za Erik Abidal se ponudi da donira organ, doagja od teska siromastija vo Brazil, i sigurno ne e covek bez dusha.
Negovo pravo si e so izjavil, preiskren za situacijava, nekogas e podobro da si prekjutis. Samo tolku li e tesko da se ignorira edna izjava od covek koi go karakteriziraat bez dusha ili mozok. Sepak podobro e da se napravi prikazna od toa i da se sobiraat klikovi/tvitovi.

Изјавата воопшто не е лоша и неточна. Од збор до збор е вистина тоа што го кажал Алвес. Проблемот е само што во лош момент го има кажано ама сепак не значи дека не е во право.[DOUBLEPOST=1520277121][/DOUBLEPOST]- The remaining games of the 27th round of Serie A, except the derby, will be played on the 3rd and 4th of April
- Serie A season 2018/2019 will kick off on the 18th and 19th of August
- The Italian Super Cup will be played on August 12
- The summer transfer market in Italy will end on August 18

Последно уредено од модератор:
Еве видео, и гледајќи го изгледа многу поразлично од сликата погоре.

Она горе е како некој намерно да сака да го „оцрни“. Далеку е од не знам што, али вака делува претерано напишаното. :cautious:

Во погрешно време го кажа ова и најмалку што треба е да прави споредба со други работи. Ако има да каже за тие деца кои умираат и на кои никој не им дава важност има и други прилики.

Сите знаеме дека и многу други умираат од таква ненадејна смрт и ај сега да правиме споредба и да кажеме абе ајде не е единствен.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Еве видео, и гледајќи го изгледа многу поразлично од сликата погоре.

Она горе е како некој намерно да сака да го „оцрни“. Далеку е од не знам што, али вака делува претерано напишаното. :cautious:
Ova i toa gore nemaat dopirna tocka. Strasno e sto se pravi denes za privlekuvanje vnimanie ...

Не го сакам Алвес ама ич ама изјавава е предобра и сум 200% на негова страна.Пред што се се замижува во светов само во моментов за да се посерат сите за ова како што беше и со Париз и сл.Очигледно некој животи имаат повеќе цена од други!Трагедија да но не поголема од снимкине што ги вадат во Сирија и сл...

Обично ваквиве што уфрлаат други животи кога има одредена трагедија се луѓе што ни пет денарка не им даваат на скитници. Од што имам читано за Алвеш, се работи за тежок човек и за слика да го намолиш така да ако му е точен муабетов, нема позадина да збори.

Последно уредено:
Нов слоган на фановиве на Милан...Дојдов, ништо не видов, си заминав...[DOUBLEPOST=1520296765][/DOUBLEPOST]Кој знае колку пари потрошиле само за да отидат во Милано, да сликаат фламинго и да се вратат :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom