Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.622
- Поени од реакции
- 18.232
Posto tebe ti se smeevmo, znaes ti koa da ne otidesМарли е баксузот!

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Posto tebe ti se smeevmo, znaes ti koa da ne otidesМарли е баксузот!

naprotiv, u italija moze i najmnogu vnimanie se obrnuva za da se sprecat vakvite raboti vo idnina, so studii so sve, i zakonski regulativi postojat za niza testovi sto sekoj fudbaler mora da gi pomine, sve od toa astori pominal i ne pokazal nekakvi znaci deka moze da se sluci vakvo nesto.Почивај во мир Давиде Астори ..
Се прашувам дали е случајно ова или не? Во Италија имам чувство како клубовите да не водат толку грижа... Во Англија каде каде повеќе играат и фала богу до сега немам слушнато за вакви несреќи.. А можеби и до тука му било..штета добра личност беше ете и Буфон има напишано ..
Муамба пред 6 години доби срцев удар на сред терен. Во Шпанија имаат умирано фудбалери и во многу други држави.Почивај во мир Давиде Астори ..
Се прашувам дали е случајно ова или не? Во Италија имам чувство како клубовите да не водат толку грижа... Во Англија каде каде повеќе играат и фала богу до сега немам слушнато за вакви несреќи.. А можеби и до тука му било..штета добра личност беше ете и Буфон има напишано ..
Не бе ... Вилшаер изгледа дал гол . (да секакоОфицијално цело коло одложено.
Марли и Клипче.![]()
Муамба па како се спаси ни сам не знае, ликот бил технички мртов 40 минутиМуамба пред 6 години доби срцев удар на сред терен. Во Шпанија имаат умирано фудбалери и во многу други држави.

Не беше Ремзи тој што "убива" познати?Не бе ... Вилшаер изгледа дал гол . (да секако)
овој вајсмилеров више ни у хипотетички ситуации чоек да не го спомне, пак знае да нароси хаос, чудо од појава.Не, Џони ако отиде ќе се одложи утакмицата.
Појма немам. Одамна нема ни едниот ни другиот дадено гол и одамна нема некој починато .Не беше Ремзи тој што "убива" познати?