Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Облак е скап, Донарума ќе дојде за џабе башка Италијанец, убаво е за правила таму за Сериа А и ЛШ.
Реално овој треба да плати за да игра у Јуве. Дури и џабе е скапо за него.Облак е скап, Донарума ќе дојде за џабе башка Италијанец, убаво е за правила таму за Сериа А и ЛШ.
Поправилно е да кажеш дека клубот води инат со Дибала, нема шанси ова да се случува без амин на комплетното раководство ... има тука работи кој ние не ги знаеме веројатно.@Џони Вајсмилер зборувај ми како тоа голман не може да ти носи бодови и не е толку битен дел од тимот.
Иначе на Алегри стомајки да му ебам што води инат со Дибала. Глупердава ќе ни ги избрка сите играчи од тим како тргнал.
Кој и да води, да му цркне се најмило!!! Не може озбилен клуб да мењава четири десетки за 5 сезони.Поправилно е да кажеш дека клубот води инат со Дибала, нема шанси ова да се случува без амин на комплетното раководство ... има тука работи кој ние не ги знаеме веројатно.
Ефтино бе а башка момакот сака да игра у ЛШ нешто што Милан нема да види во наредните 5 сезони.Објасни ми го џабе у реченицава
Објасни ми го џабе у реченицава
Реално овој треба да плати за да игра у Јуве. Дури и џабе е скапо за него.
Покажува према Шчезни кој му го спаси газот ?