Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Milan consider Montella return
Milan are considering bringing back Vincenzo Montella if they sack Gennaro Gattuso, according to reports.

koga vise palermo ne se del od serija a ...
valjda ne se be tolku ludi :), ali ne bi me iznenadilo najiskreno ova, so ogled na faktot deka bea dovolno ludi za gatuso da im bide privremeno resenie za klupata.

Milan consider Montella return
Milan are considering bringing back Vincenzo Montella if they sack Gennaro Gattuso, according to reports.

koga vise palermo ne se del od serija a ...
valjda ne se be tolku ludi :), ali ne bi me iznenadilo najiskreno ova, so ogled na faktot deka bea dovolno ludi za gatuso da im bide privremeno resenie za klupata.

Се надевам дека не се толку луди, ама по се изгледа се.
Па да му ебем мајката имаат ли обзир овие говедава, немаал ли бар зрно самопочит све да им ебам

Многу рано почна Интер намерно да губи за да испадне од трка за Европа :(
Со време треба да се спремаат а не како лани у последни 5 кола со Милан и Фиорентина да се јадат за 6то место .

Иако се работи (се‘уште) за шпекулација, мене ми изгледа огромна сумата шо се нуди за Милинковиќ Савиќ, да не речам нереална..
Од друга страна па, ако ја земеме за точна изјавата на Лотито дека одбил 70 милиони летоска, најверојатно помирисал дека цената ќе рипа бааги, а он за пари копање ти е Силванева за богаташи :icon_lol:

И покрај тоа шо ич неќам да си оди, за толку пари јебем ли га.. ама мислам дека други тимови многу често се заебуваат кога купуваат од Лацио. Многу подруга слика се добива кога го гледаш тимот како целина (немам зборови за Инзаги :love:) Најсвеж пример Кеита у Монако или Биља у Милан, да не го спомнувам Кандрева кој беше ѕвер у Лацио пред да си отиде, пред тоа Хернанес :LOL:

Иако се работи (се‘уште) за шпекулација, мене ми изгледа огромна сумата шо се нуди за Милинковиќ Савиќ, да не речам нереална..
Од друга страна па, ако ја земеме за точна изјавата на Лотито дека одбил 70 милиони летоска, најверојатно помирисал дека цената ќе рипа бааги, а он за пари копање ти е Силванева за богаташи :icon_lol:

И покрај тоа шо ич неќам да си оди, за толку пари јебем ли га.. ама мислам дека други тимови многу често се заебуваат кога купуваат од Лацио. Многу подруга слика се добива кога го гледаш тимот како целина (немам зборови за Инзаги :love:) Најсвеж пример Кеита у Монако или Биља у Милан, да не го спомнувам Кандрева кој беше ѕвер у Лацио пред да си отиде, пред тоа Хернанес :LOL:

Јас сфакјам за Хернанес што се поеба Интер коа го зема од Лацио. Ама што кур мислеа Јуве кога го земаа, ден денес не можам да си објаснам :icon_lol:

Одбил 70, хаха , хехе.
Затоа викам АКО ја земеме за точна :icon_lol:

Сепак, шпекулации има многу, од мечот со Аталанта дека биле не знам колку скаути од европскиве гиганти само него да го гледаат, до наводната желба на Мурињо која е небулозна според мене (мислам на BBC gossip имаше)
Детето вреди, нема збор за тоа, али стварно се претерува задњиве години, и несакајќи се сјебуваат таленти од огромен притисок..

Јас сфакјам за Хернанес што се поеба Интер коа го зема од Лацио. Ама што кур мислеа Јуве кога го земаа, ден денес не можам да си објаснам :icon_lol:
Не се осети неговото флопнување во Јуве. Он беше земен повеќе за ротација отколку за носител на играта. Трансферот се случи како изнудено решение после корпата од Витсел.

^ Муабетот е дека газеше (и сите погоре спомнати) во Лацио, а тоа пред се се должи на немањето притисок, никој не очекува од Лацио да освои Скудето (во ерава на Лотито), и секогаш кога е меѓу први четири се смета за изненадување, ама кога ќе го земеш во тим со шампионски и медиумски притисок, целосно ја губи слободата и почнува да трокира, скоро на сите што биле одлични во Лацио, кога си отишле тоа им се десило..
Јебига, јас таков впечаток имам.

Со таа разлика што Сергеј е 21 година и еден тон простор за напредок пред него. Хернанес, Биља и Кандрева беа/се у години, поготово Биља, ајде Тото и Хернанес на 28 си отидоа ми се чини.
Истото важи и за Кеита, сеуште е млад и ако се развие како што треба ќе нема проблем да ги оправда тие 25 милиони евра платени за него.

Со таа разлика што Сергеј е 21 година и еден тон простор за напредок пред него. Хернанес, Биља и Кандрева беа/се у години, поготово Биља, ајде Тото и Хернанес на 28 си отидоа ми се чини.
Истото важи и за Кеита, сеуште е млад и ако се развие како што треба ќе нема проблем да ги оправда тие 25 милиони евра платени за него.
Точно, Сергеј е најмлад од спомнативе, ама не треба да се заборави дека е балканац :icon_lol:

За Кеита не знам да ти кажам, други тренери пред Инзаги, ни приближно не го вадеа максимумот од него, штета што се запука со Лотито, баш добро ќе беше да остане..

Да каже пред камерите колку скудета има Јуве, eeehehehe...

#Lucio :kafence:

Сергеј е зверка бе, а денешниот фудбалски пазар е таков.
Ти доаѓаат скаути на ПСЖ, Сити ред други богаташки екипи, најнормална работа е да се одбијат за него 70 милиони.
Па Барса го плати Дембеле со пола добра сезона 135 милиони, зашто не би барал Лотито иста сума за СМС

Спомнав и погоре, за пари го бива, ама бар да гради тим да му ебем, не само у џеп да ги става со Таре, им ебам тоа мафиозите..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom