Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Меси да дојде во Јануари не може да земат титула.

Evo omilenoto on Syn, сеа кој ќе ми објасни како ќе освоите титула ?

И Рома ќе ги престигне интерашите... Максимум 4то место на крај би биле...[DOUBLEPOST=1514050817][/DOUBLEPOST]Колку е слаб Милан човече... Според играта не личи ни на клуб за средина на табелата..

Последно уредено:
Многу рано почна Интер намерно да губи за да испадне од трка за Европа :(
Шала на страна, не заслужуваат да се зезаат навивачите на Интер, јер сите беа прибрани и ниеден не се чаталеше и викаше дека ќе се борат за титула, дури и кога беа 1ви на табела.. Но, за разлика од синиот дел на Милано, овие црвениве скокаа ко прле и магаре, е батенце нив би ги зезал секој ден :D

Куртоне,Калинич и Борини , па јебем ти напад јебем ти, Академија Пандев има подобар напад .. Треба противникот да игра со празен гол за Милан да победи... бедотија .. жалосно за такво име како Милан со години да неможе на нози да застане. :place:

Мислам дека немаше да и се случува ова на Милан ако потрошеа 200мил и ако купеа некој играч како на пр. Бонучи.

Топ 4 па дури и борба за Скудето, зошто да не ?

Вака не пропаднаа миланезите ни Кака и Ибра ко ги продадоа.. Очигледно заминувањето на Делофеу го шокира цел Милано.. Борини и Куртоне недораснати замени за вондербојо

Мислам дека немаше да и се случува ова на Милан ако потрошеа 200мил и ако купеа некој играч како на пр. Бонучи.

Топ 4 па дури и борба за Скудето, зошто да не ?

Бонучи е најмалиот проблем у Милан, али ок ве разбирам да го хејтате.

Ова на ништо не личи , ко да не им се игра, курташак играат, па да му ебем мајката малце самопочит бе.

Бонучи е најмалиот проблем у Милан, али ок ве разбирам да го хејтате.

Ова на ништо не личи , ко да не им се игра, курташак играат, па да му ебем мајката малце самопочит бе.

Не го хејтам, би го зел назад за 12 милиона.
Милан одсекогаш ми биле симпатични и жал ми е тоа што и се случува но сепак, Донарума заслужува повеќе т.е. догодина у Јуве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom