Џ
Џонтра Волта
Гостин
Каков срамен пенал и свирнаа на Рома.
Одбрани Вања.
Одбрани Вања.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
То дека падна ко покосен беше причината шо не го свирна според мене, иначе беше пенал. Сигурен сум дека 10 од 10 судии ќе го свирнат.Каков чист пенал бе, едвај го допре овој се фрли како покосен
Иако јас ќе го би го свирнал пеналов само заради глупоста на Асамоа, за потегот заслужуваше 2-1 да дојдеме, мамето негово.
Одлична граматика.Каков чист пенал бе, едвај го допре овој се фрли како покосен
Иако јас ќе го би го свирнал пеналов само заради глупоста на Асамоа, за потегот заслужуваше 2-1 да дојдеме, мамето негово.
Од тие 10 веќе два не го свирнаа и тоа после прегледана снимка. Еден на теренот, еден пред мониторот.То дека падна ко покосен беше причината шо не го свирна според мене, иначе беше пенал. Сигурен сум дека 10 од 10 судии ќе го свирнат.
За Рома и Интер навивам, не знаеше ти?Го прифатило од интерашите.
Сакаш да кажиш дека реакцијата на Асамоа не беше за пенал? Значи самата реакција.Од тие 10 веќе два не го свирнаа и тоа после прегледана снимка. Еден на теренот, еден пред мониторот.
Пенал по реакција се свири?!Сакаш да кажиш дека реакцијата на Асамоа не беше за пенал? Значи самата реакција.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Поради реакција не, поради,намера да. А кај Асамоа имаше намера.Пенал по реакција се свири?!
Пеналот како и секој друг фаул се свири заради прекршок. Она вчера колку и да беше идиотски од Асамоа, немаше никаков прекршок, едвај го допре и овој тресна од земја како покосен.
Без разлика дали имало намера, ако не го удрил не е пенал, едноставно е. Бај д веј дајте видео да видам за што се работи, оти овој Мондонико после дербито со Јуве-Интер не ми е баш релевантен за вакви ситуации. На 2:38 е стартот на АсамоаПа Деви ти можеби имаш намера да убиеш човек а сепак не го убиваш, ќе одиш ли во затвор поради тоа?Без разлика дали имало намера, ако не го удрил не е пенал, едноставно е. Бај д веј дајте видео да видам за што се работи, оти овој Мондонико после дербито со Јуве-Интер не ми е баш релевантен за вакви ситуации.
![]()