Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Па Деви ти можеби имаш намера да убиеш човек а сепак не го убиваш, ќе одиш ли во затвор поради тоа? :D Без разлика дали имало намера, ако не го удрил не е пенал, едноставно е. Бај д веј дајте видео да видам за што се работи, оти овој Мондонико после дербито со Јуве-Интер не ми е баш релевантен за вакви ситуации. :icon_lol:
Се лежи за заговор за убиство :)

Нула од пенал, никад не би свирел вакво нешто.
Судијата го досуди па го викнаа да прегледа снимка. После прегледувањето ја поништи одлуката.

Мене така ми се виде а не се ни опулив да видам поново снимка искрено.

Интер

lBYwEDm.gif

да пројадам говна додека можам...

:kafence:

Очекувано е да отидат у курац во овој дел од сезоната. Следни натпревари против Лацио, Фиорентина и Рома. :coffee:

Иначе Удинезе 4 победи по ред...

Како викаше петардата уфо лани..квалитетот е како шило,боде,боде,на крај ќе излезе на виделина..:pos:

Беневенто пак го јадеа во 92 минута, пу да ти ебам несреќите...почнувам да верувам во изјавите на нивниот претседател за клетвите од вештерките :unsure:

Торино 20'та минута водеа 2:0 против СПАЛ, на крај 2:2 им извадија умрениве... Чао Михајловиќ, не постоиш

Наполи спасија гз мамето нивно. Хамшик најдобар стрелец во историјата на клубот, го премина Марадона

Интерхехехехегмхегхејехехе

Ама чекајте малку сега, ама Милан ... ама Спалети рече крв треба исплукаат да ги победат, како сега ова .... дајте ви се молам ........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom