Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Former Chievo, Inter, Valencia and Manchester City striker Bernardo Corradi revealed his eight-year-old son is seriously ill.[DOUBLEPOST=1513805351][/DOUBLEPOST]Пак ВАР, чист пенал поништи судијата...нека го укинат со време

Последно уредено:
Каков чист пенал бе, едвај го допре овој се фрли како покосен :pos:

Иако јас ќе го би го свирнал пеналов само заради глупоста на Асамоа, за потегот заслужуваше 2-1 да дојдеме, мамето негово.

Иако јас ќе го би го свирнал пеналов само заради глупоста на Асамоа, за потегот заслужуваше 2-1 да дојдеме, мамето негово.
То дека падна ко покосен беше причината шо не го свирна според мене, иначе беше пенал. Сигурен сум дека 10 од 10 судии ќе го свирнат.

Одлична граматика.

Не го ни чепна Асамоа, иначе да беше некој поискусен ќе му изнудеше пенал на онаква реакција на Асамоа.

То дека падна ко покосен беше причината шо не го свирна според мене, иначе беше пенал. Сигурен сум дека 10 од 10 судии ќе го свирнат.
Од тие 10 веќе два не го свирнаа и тоа после прегледана снимка. Еден на теренот, еден пред мониторот.

Од тие 10 веќе два не го свирнаа и тоа после прегледана снимка. Еден на теренот, еден пред мониторот.
Сакаш да кажиш дека реакцијата на Асамоа не беше за пенал? Значи самата реакција.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Сакаш да кажиш дека реакцијата на Асамоа не беше за пенал? Значи самата реакција.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Пенал по реакција се свири?!

Пеналот како и секој друг фаул се свири заради прекршок. Она вчера колку и да беше идиотски од Асамоа, немаше никаков прекршок, едвај го допре и овој тресна од земја како покосен.

Пенал по реакција се свири?!

Пеналот како и секој друг фаул се свири заради прекршок. Она вчера колку и да беше идиотски од Асамоа, немаше никаков прекршок, едвај го допре и овој тресна од земја како покосен.
Поради реакција не, поради,намера да. А кај Асамоа имаше намера.

Па Деви ти можеби имаш намера да убиеш човек а сепак не го убиваш, ќе одиш ли во затвор поради тоа? :D Без разлика дали имало намера, ако не го удрил не е пенал, едноставно е. Бај д веј дајте видео да видам за што се работи, оти овој Мондонико после дербито со Јуве-Интер не ми е баш релевантен за вакви ситуации. :icon_lol:

Па Деви ти можеби имаш намера да убиеш човек а сепак не го убиваш, ќе одиш ли во затвор поради тоа? :D Без разлика дали имало намера, ако не го удрил не е пенал, едноставно е. Бај д веј дајте видео да видам за што се работи, оти овој Мондонико после дербито со Јуве-Интер не ми е баш релевантен за вакви ситуации. :icon_lol:
На 2:38 е стартот на Асамоа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom