Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Срање е VAR не велам само за Јуве ете и Јуве пенал доби ама овие никогаш не би ги свирнале да немаше VAR, ме нервира то шо 2 мин седат и ко мулиња се пулат еден во друг лево десно, неможат да се решат... Срање во боја по 6мин во полувреме губат

Aj edno prasanje, dali ovaa VAR tehnologija se ke se koristi i pri veke dosuden sporen penal?

Aj edno prasanje, dali ovaa VAR tehnologija se ke se koristi i pri veke dosuden sporen penal?
Ако не грешам се користи кога има пенал или контакт или бунење исто и за црвен картон.

На прв поглед изгледаше како да е прилепена, а може и ја сум оќорел. Ама чим застанаа на корнер, очекував дека се гледа снимка од раката, и не очекував пенал.

Играчот на Џенова над кој беше направен пенал излезе од офсајд. Џабе им и прегледување и се...

Да.

Се користи за пенал, црвен картон, голови од офсајд/регуларно поништени голови и погрешен идентитет на играч при доделување картон.

Мене искрено ми се допаѓа ВАРов, барем нема да слушаме со местење со помош бла бла. Годинава очекувам за Јувентус да бидат свирени 10+ пенали со оглед на тоа што ја имаме технологијава, земајќи во предвид дека лани на 38 кола добивме едвај 3 пенали, а барем 6-7 апла чисти не беа свирени.

Срање е VAR не велам само за Јуве ете и Јуве пенал доби ама овие никогаш не би ги свирнале да немаше VAR, ме нервира то шо 2 мин седат и ко мулиња се пулат еден во друг лево десно, неможат да се решат... Срање во боја по 6мин во полувреме губат
И мене до негде ми делува безврска тоа чекање и губење време, како кошарка да гледам, ама па од друга страна нема повеќе да има натегања и неправди. Ваљда :D

Мислев ова ВАР технологијава суди само против Јувентус... :')

Играчот на Џенова над кој беше направен пенал излезе од офсајд. Џабе им и прегледување и се...
Кога веќе ја прегледаа снимката за која свирнаа пенал не знам како не видоа дека е во офсајд пред да ја прими топката.Или требаше да кажат дали е пенал или не,офсајдов не го рачунаат пошто не го виделе линискиве
21149981_10213896814115249_7278808902000808069_n.jpg

Кога веќе ја прегледаа снимката за која свирнаа пенал не знам како не видоа дека е во офсајд пред да ја прими топката.Или требаше да кажат дали е пенал или не,офсајдов не го рачунаат пошто не го виделе линискиве
Не ми е јасно што прегледуваат таму, дали само за прекршокот или комплетната акција. Ова ме потсети на мечот на Челзи со Барнли кога Цеск доби црвен. Исто играчот над кој беше направен фаул излезе од офсајд да ја прими топката.

Не ми е јасно што прегледуваат таму, дали само за прекршокот или комплетната акција. Ова ме потсети на мечот на Челзи со Барнли кога Цеск доби црвен. Исто играчот над кој беше направен фаул излезе од офсајд да ја прими топката.
Мислам дека за офсајд може да се реагира само при гол.

Треба доста финеси да се средат со работава, ама јас очекувам позитивни резултати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom