Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Стварно големи јајца што ќе ги полните Џенова,Беневенто,Спал и компанија. Со оваа одбрана ќе дојде Реал и пак ќе ве ишамара како мало дете. Или толку беа амбициите за ЛШ?
Па вас не Реал, со тој тим Наполи ќе ве ишамара ко мали деца.

Ќе видиме долга е сезоната, ама намалете малце вие на доживјај факинг Џенова ја тепавте не некој од конкурентите.

Стварно големи јајца што ќе ги полните Џенова,Беневенто,Спал и компанија. Со оваа одбрана ќе дојде Реал и пак ќе ве ишамара како мало дете. Или толку беа амбициите за ЛШ?

Каков Реал со ваква одбрана и послаби тимови ќе ги решетаат

Да не забегуваме во крајности. Но секако дека Наполи е фаворит во однос на Милан. По мене, освен на Јувентус и Наполи, моментално предност им давам и на Рома и Интер. Тоа како некои почетни позиции, како ќе изгледаат работите за месец-два, здравје... :)[DOUBLEPOST=1503774362][/DOUBLEPOST]
Потрошени 200 милиони за топ 4 пласман...

:kafence:

Еве сега ќе пуштам некоја солза за сите гладни, а можеби ќе дадам и некој денар во хуманитарната организација на Боки 13.

Тетоважана среде врат на Пероти, да му беше Фергусон менаџер :facepalm::boksix: Како се гледаат во огледало овие со тетоважи на лице и врат бре :shook:

Тетоважана среде врат на Пероти, да му беше Фергусон менаџер :facepalm::boksix: Како се гледаат во огледало овие со тетоважи на лице и врат бре :shook:
Ќе му покажам на светот колку опасен маж сум со најдетското нешто-ТЕТОВАЖА.

Чичирети од Беневенто, Наинголан за сиромашни

835977586-0023-kPVG-U43360160444693ajD-593x443@Corriere-Web-Sezioni.jpg

ciciretti1-620x434.jpg

Ќе му покажам на светот колку опасен маж сум со најдетското нешто-ТЕТОВАЖА.
Не сум против тетоважи ама дај, локацииве :facepalm: А иначе Отаменди е прототипот на ваквиот стил, тетоважи чек, брада чек, се спречкаа со глави со Фелаини и падна како да го застрелале :icon_lol:

Не сум против тетоважи ама дај, локацииве :facepalm: А иначе Отаменди е прототипот на ваквиот стил, тетоважи чек, брада чек, се спречкаа со глави со Фелаини и падна како да го застрелале :icon_lol:

И тоа истетовирал копачки и топка:icon_lol:

Мислам дека за офсајд може да се реагира само при гол.

Треба доста финеси да се средат со работава, ама јас очекувам позитивни резултати.
Многу е глупо е ако е така.Која е логиката двајцава што ја гледаат снимката и плус судијата што отиде да ја прегледа да се праат дека не виделе офсајд во кој е истиот играч 3 секунди пред да ја прифати топката и да му досудат пенал.Ај да го свирнеше пеналов без ВАР,океј минимален офсајд е не го виделе,али веќе кога ја враќаа снимкава сигурно го виделе и офсајдов пред пеналов,не беше ова две минути претходно во акцијата.
Мора ако веќе ја прегледуваат снимката да видат дали е се регуларно во акцијата.За тоа и ја воведоа технологијава за да ги намалат судискиве пропусти,а не некои да ги гледаат други да ги премижуваат.Вака му доаѓа дека боље ќе беше Ругани да го остави да не прави(иоанака непотребен) пенал и овој да даде гол,па после со ВАР да видат дека имало офсајд и да го поништат.

Барем сега нема да замараат беше не беше пенал, по 20 страни да читам плачки.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Лигава е претерано лесна за Јуве па мора да даваа фора од два гола за да ја напраа малку поинтересна :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom