Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Секогаш навијам за Италиј

Ок, се слажем без потреба забега муабетов :)

Иначе на страна сеирот у групава увек навијам за Италијански екипи у Европа, освен финалиња у ЛШ тогаш, за да не се курчите овде :kuracc:

А тогаш имав кладба со друг член од форумов по купување дрес која ја добив мн нормално, Челзи-Интер 2010 ја глеавмо
И незнам од каде би знаел си имал 4 години тогаш :icon_lol::kuracc:

Секогаш навијам за Италиј

Ок, се слажем без потреба забега муабетов :)

Иначе на страна сеирот у групава увек навијам за Италијански екипи у Европа, освен финалиња у ЛШ тогаш, за да не се курчите овде :kuracc:

А тогаш имав кладба со друг член од форумов по купување дрес која ја добив мн нормално, Челзи-Интер 2010 ја глеавмо
И незнам од каде би знаел си имал 4 години тогаш :icon_lol::kuracc:

Не бе 6 години имав, на западна трибина бев, видов се, видов и како урлаше од среќа повеќе од интеристите. :kuracc:

Pandev. [emoji23][emoji23][emoji23] Добра одбрана на јуве. За 19 секунди гол.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Види го Лихштајнер после прегледана снимка коментира, хкккккккк пу говедо едно, одма би го избркал.

Исто се случи и минатата сезона, Џенова го уништи Јувентус уште во првото полувреме:icon_lol:

Која сезона беше кога Јувентус имаше многу слаб старт и им сеиревме за на крај пак да завршат први убедливо?

Само да не се повлечат сега Џенова, инаку ќе јадат пресврт.

Која сезона беше кога Јувентус имаше многу слаб старт и им сеиревме за на крај пак да завршат први убедливо?

Само да не се повлечат сега Џенова, инаку ќе јадат пресврт.
Ова е сезона кај шо има најголема конкуренција, не го заборавај тоа ама да почекаме, ептен на почеток е утакмицава може и да ја сврти Јуве.[DOUBLEPOST=1503764427][/DOUBLEPOST]Еве ги, одма враќаат, би требало луда текма да е ова.

Прави пенал Лихтштајнер,судијава не суди ништо и го гледаш Лихтштајнер како му пружа рака на судијава во стил браво така треба

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom