Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледај ги бе за шо се расправат бе даа тууууууу

Мене ми се насолзија очиве, можам само да замислам како им е на вистинските романисти насекаде низ светов а поготово тие во Рим што моментално се на Олимпико.

Апсолутна легенда на Рома, Рим и цела Италија. :cuc:
Гранде Ческо!!!!

Флопот порачува: Смирено Кајгано! :)
skysports-edin-dzeko-dzeko-roma_3886796.jpg

Марли друже не разбирам навистина како би бил поубав фудбалот ако се пензионираат фудбалери како Тоти, Дел Пиеро, Малдини, Занети и сл. Искрено треба да си површински познавач на фудбалот за да треснеш нешто такво.
И играчи како Матераци, Киелини и компанија, колку и да играат валкано низ кариерите сепак се нераскинлив дел од Серија А и секако дека недостасуваат или ќе недостасуваат кога ќе се пензионираат.
Али ок, тоа си е твое мислење.

Секогаш сакам Рома да губи, денеска навивав за нив како да навивам за Јуве, сепак заслужуваше човекот со клучна победа да ја заврши кариерата

Тапа ќе беше ради Тоти Рома да изгубеше место у ЛШ на ваков ден.Колку и да не го сакаш на секој фан на калчото му е тешко кога се пензионираат вакви играчишта.Од друга страна и сакав Наполи да играат квалификации од причина што по мое мислење моментално се поквалитетна екипа од Рома и нема да си дозволат да испаднат у трето квалификационо коло.

Ja nigde ne vidov da pise los igrac, ok e fanovite na roma da placat. Ama si bese gnasa na teren i si imamo puno pravo ama ic kur da ne ni cue

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom