Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
R

red.devil

Гостин

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.569
Гледај ги бе за шо се расправат бе даа тууууууу

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мене ми се насолзија очиве, можам само да замислам како им е на вистинските романисти насекаде низ светов а поготово тие во Рим што моментално се на Олимпико.

Апсолутна легенда на Рома, Рим и цела Италија. :cuc:
Гранде Ческо!!!!

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Флопот порачува: Смирено Кајгано! :)

Марли друже не разбирам навистина како би бил поубав фудбалот ако се пензионираат фудбалери како Тоти, Дел Пиеро, Малдини, Занети и сл. Искрено треба да си површински познавач на фудбалот за да треснеш нешто такво.
И играчи како Матераци, Киелини и компанија, колку и да играат валкано низ кариерите сепак се нераскинлив дел од Серија А и секако дека недостасуваат или ќе недостасуваат кога ќе се пензионираат.
Али ок, тоа си е твое мислење.

S

Samurai_Sk

Гостин
Секогаш сакам Рома да губи, денеска навивав за нив како да навивам за Јуве, сепак заслужуваше човекот со клучна победа да ја заврши кариерата

king-makedon

THE KING
Член од
5 декември 2008
Мислења
503
Поени од реакции
262
Тапа ќе беше ради Тоти Рома да изгубеше место у ЛШ на ваков ден.Колку и да не го сакаш на секој фан на калчото му е тешко кога се пензионираат вакви играчишта.Од друга страна и сакав Наполи да играат квалификации од причина што по мое мислење моментално се поквалитетна екипа од Рома и нема да си дозволат да испаднат у трето квалификационо коло.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Ja nigde ne vidov da pise los igrac, ok e fanovite na roma da placat. Ama si bese gnasa na teren i si imamo puno pravo ama ic kur da ne ni cue

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom